Wyndham Hotel Group

Cuprins referat Cum descarc?

Date despre Grupul Hotelier Wyndham 
Istorie si evolutie
Brand-uri
Strategii
Concurenta


Extras din referat Cum descarc?

Wyndham Worldwide este una dintre cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial, ce ofera consumatorilor individuali si clientilor de afaceri, o gama larga de produse si servicii, precum si diverse alte alternative de cazare si de tarife ce variaza in portofoliul premier al brand-urilor de talie mondiala. 
Wyndham Worldwide este alcatuit din 3 principale componente:
- Group RCI
- Wyndham Vacation Ownership
- Wyndham Hotel Group
Group RCI 
Group RCI este compus din mai mult de 30 de marci de vacanta, ajuta la livrarea vacantelor de vis la mai mult de 4 milioane de familii in fiecare an. Compania ofera consumatorilor cu acces la zeci de mii de proprietati de petrecere a vacantelor din intreaga lume, cum ar fii traditionalele camere de hotel, vile, cabane, bungalouri, campinguri, cluburi private de resedinta, vapoare si yachturi, care sa le permita sa se bucure de experiente unice si sa exploreze noi locuri, in acelasi timp creand amintiri de vacanta de durata. 
Afacerea poate fi impartita in 3 categorii:
? schimb de vacanta
? inchirieri vacanta
? servicii de consultatie
Wyndham Vacation Ownership
Se ocupa de piata si vinde VOI (vacation ownership interests) consumatorilor individuali, ofera consumatorilor de finantare informatii in legatura cu vanzarea de VOIs si ofera servicii de administrare a proprietatii de statiuni.
Uita-te la placerile vacantei, va veti bucura de Wyndham Vacation Resorts (R), WorldMark(R) de Wyndham sau Wyndham Vacation Resorts Asia Pacific.
Bucurati-va de confortul de acasa, cu sali living si distractie pe saturate; cu zone elegante de luat masa; bucatarii complet echipate si dormitoare private unde va veti simti extraordinar.
Ownership va ofera posibilitati nelimitate de a vedea tara si intreaga lume. Calatoriti cat doriti, chiar daca este un week-end romantic in doi sau o reuniune de familie.
Wyndham Hotel Group
Este una din cele 3 principale componente ale Wyndham Worldwide Corporation, ce cuprinde aproape 7000 de hoteluri reprezentand aproximativ 583,000 camere in 67 de tari, pe sase continente, sub urmatoarele brand-uri: Wyndham(R), Ramada(R), Days Inn(R), Super 8(R), Wingate(R) by Wyndham, Baymont Inn & Suites(R), Microtel Inns and Suites(R), Hawthorn Suites(R), Howard Johnson(R), Travelodge(R), Knights Inn(R) and AmeriHost Inn(R).
Wyndham Hotel Group International detine contracte de franciza cu 415 hoteluri reprezentand aproximativ 59,600 camere in 44 de tari, in afara de Nord, Centru si de Sudul Americii si in Caraibe sub brand-urile Wyndham, Ramada, Days Inn, Super 8 and Howard Johnson. 
Wyndham Hotel Group are sediul central in Parsippany, NJ.
Wyndham Hotel Group
Este unul din cele 3 principale componente ale Wyndham Worldwide Corporation, ce cuprinde aproape 7000 de hoteluri reprezentand aproximativ 583,000 camere in 67 de tari, pe sase continente si mai mult de 33000 angajati in toata lumea, sub urmatoarele brand-uri: Wyndham(R), Ramada(R), Days Inn(R), Super 8(R), Wingate(R) by Wyndham, Baymont Inn & Suites(R), Microtel Inns and Suites(R), Hawthorn Suites(R), Howard Johnson(R), Travelodge(R), Knights Inn(R) and AmeriHost Inn(R).
Wyndham Hotel Group International detine contracte de franciza cu 415 hoteluri reprezentand aproximativ 59,600 camere in 44 de tari, in afara de Nord, Centru si de Sudul Americii si in Caraibe sub brand-urile Wyndham, Ramada, Days Inn, Super 8 and Howard Johnson. 
Detine cel mai important program de fidelizare a clientilor la nivel mondial, bazat pe numarul de hoteluri participante; are 75 milioane membri in baza de date, 52 milioane de vizitatori ai paginilor de internet si cinci centre operationale hoteliere, deschise 24 de ore, 7 zile pe saptamana, cu peste 11 milioane de apeluri anual. Este un partener atragator deoarece are experienta in dezvoltarea, managementul si cresterea marcilor, locatii urbane cu profit ridicat pe spatiul de cazare si profituri investitionale recunoscute si capacitati dovedite cum ar fi: sistemul de rezervari, program de fidelizare, managementul companiei.
Afacerea Wyndham Hotel Group are o prezenta puternica in intreaga economie si segmentelor de scara mijlocie a industriei de cazare si o prezenta in curs de dezvoltare a segmentului de clienti cu venituri mari, de lux. Astfel ofera consumatorilor individuali ce calatoresc pentru a se relaxa, a se distra sau pentru afaceri o serie de optiuni cu tarife ce variaza de la un hotel la altul.
Compania a inregistrat in 2007 profituri fiscale de 28.1 miliarde dolari, ce reprezinta o crestere cu 5% din anul anterior, urmata de 29.6 miliarde dolari in 2008 si 32.5 miliarde dolari in 2009.


Fisiere in arhiva (1):

  • Wyndham Hotel Group.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!