Turismul urban în Germania - Belgia

Extras din referat Cum descarc?

Turismul a devenit in zilele noastre o activitate la fel de importanta precum cea desfasurata in alte sectoare-chei din economia mondiala (industrie, agricultura, comert).
Urbanul a devenit cadrul nostru de viata. Chiar si locuitorii din rural isi petrec majoritatea sejururilor in urban. Ceea ce se cauta sunt de fapt conditiile de trai urban.
Turismul este tot mai mult urban, atat ca punct de plecare cat si ca destinatie. 80% din populatia Europei traieste in mediul urban, cel mai intens ,,construit" continent. Marile aglomerari urbane se confrunta zilnic cu probleme legate de criza de spatiu, poulare, somaj, dar in acelasi timp, sunt si mediul in care oamenii traiesc, lucreaza, fac cumparaturi si se relaxeaza. 
La nivel mondial, in statele dezvoltate se inregistreaza tendinta de a acorda/lua concedii mai scurte si mai multe, in detrimentul vacantelor lungi si anuale. Acest fapt a condus la consolidarea turismului urban. 
Turismul urban constituie la ora actuala o activitate importanta pentru orase, devenind un reper in cadrul politicilor de dezvoltare, datorita modului in care se combina aprovizionarea competitiva menita a satisface nevoile turistilor si contributia turismului la bunastarea locuitorilor de la orase. 
Germania
Atractii turistice
Republica Federala Germana, sau pe scurt Germania e un stat situat in Europa Centrala, ce se invecineaza cu Marea Nordului, Danemarca, Marea Baltica, Polonia, Cehia, Austria, Elvetia, Franta, Luxemburg, Belgia si Olanda.
Multe dintre atractiile turistice ale acesteia au fost incluse pe lista patrimoniului mondial al UNESCO. Citeva dintre ele sunt: Domul din Aachen, Resedinta din Wurzburg, Monumentele Romane, Catedrala Sf. Petru si Biserica Maica Domnului din Tier, Palatele si parcurile din Potsdam si Berlin, Domul din Koln, Centrul Vechi si cartierul Stadtamhof din Regensburg precum si multe altele. 
Capitala tarii,Berlin, e un oras verde, cu parcuri inconjurate de paduri si canale, cu numeroase palate, peste 170 de muzee si galerii de arta, teatre, opere, restaurante


Fisiere in arhiva (1):

  • Turismul urban in Germania - Belgia.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!