Turism Rural Izvorul Ursului

Cuprins referat Cum descarc?

1 Prezentarea ideii si a elementului de noutate
2 Descrierea potentialului zonei
3 Prezentarea detaliata a produsului turistic rural
4 Modalitatile de organizare si dezvoltare a afacerii turistice
5 Modul de promovare a produsului conceput
6 Impactul activitatii asupra familiei, localitatii si zonei
Bibliografie


Extras din referat Cum descarc?

Cabana vanatoreasca "Izvorul Ursului", se afla in rezervatia de ursi "Pojorata-Corlateni" intr-o zona deosebit de frumoasa cu un potential turistic imens. Fauna si flora regiunii in care se afla cabana sunt foarte bogate cuprinzand cele mai diverse specii. Intreaga zona este impanzita de frumuseti ale naturii, de rezervatii naturale si de vestigii istorice si culturale de mare importanta in cultura romana.
Prospetimea aerului de munte si linistea din jur ii va face pe oaspetii acesteia sa se simta cu adevarat liberi, Cabana "Izvorul Ursului" fiind locul ideal pentru a se odihni si reancarca bateriile atat in weekend-uri, dupa o saptamana de lucru cat si pentru o vacanta adevarata ce ii va pregati pentru o noua etapa de munca.
Elementul de noutate. Pe langa posibilitatea de a se recrea respirand aerul curat, pescuind, vanand, vizitand manastirile sau vestigiile istorice din imprejurimi, oaspetii cabanei vor avea posibilitatea de a se relaxa in serile racoroase de iarna in sauna special amenajata pentru ei, construita in stil rusesc. Aceasta se afla intr-o constructie adiacenta a cladirii, fiind dotata cu o sauna din lemn de stejar, piscina, si un mini-bar unde acestia vor putea servi o tuica fiarta, un vin fiert, sau de ce nu? o bere rece. Acesta este si elementul de noutate adus.


Fisiere in arhiva (1):

  • Turism Rural Izvorul Ursului.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

Costica Mihai, Suport curs "Economia turismului rural", poartal FEAA
www.antrec.ro
www.pensiuni-vile.ro
www.izvorulgiumalau.ro
www.turismrural.com


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!