Strategia de Marketing pentru Turism

Extras din referat Cum descarc?

Crearea ofertei
Oferta de cazare
Prin acest proiect se doreste construirea si dotarea unei pensiuni agroturistice care va oferi servicii de cazare in zece camere, la un grad de confort de minim 3 margarete. Suprafata camerelor, amenajarea, dotarile si serviciile oferite turistilor vor fi in conformitate cu standardele acestei incadrari H.B. nr.1041/25.09.1990) privind clasificarea structurilor de primire turistice, HG 238/2001 privind conditiile de acordare a licentei si brevetului de turism, si OG 58/1998 si a normelor metodologice de aplicare din 31.05.1999 privind organizarea si desfasurarea activitatilor de turism in Romania). Fiecare camera va avea grup sanitar propriu. Spatiile construite sunt separate pe functiuni respectiv de odihna, bar, servirea mesei/organizare de seminarii. 
Spatii de cazare: 
- Numar de camere / Paturi : 20 camere X 2 locuri = 40 locuri
Spatiile pentru cazare se vor afla la etajul pensiunii si vor consta in:
Numar Suprafata utila 
(m2) Suprafata utila - Total 
(m2)
Camere 20 14,25 285,00
Hol camera 20 5,00 100,00
Grup sanitar 20 2,75 55,00
Masa: (X)
Mic dejun (X) oferit in pretul de cazare
Demipensiune (X)
Pensiune completa (X)
Pensiunea va dispune de un spatiu special amenajat pentru servire la masa si bar cu 60 de locuri. Vor fi servite preparate specifice bucatariei traditionale; sarmale (sarmale mici), racituri de pasare, piftie de porc, ciorba de potroace, saramura de peste, parjoale, tochitura, cozonac, alivenci, placinta "poale'n brau", coltunasi, etc. Se propun doua tipuri de pensiune:
- pensiune completa (cazare, 3 mese pe zi)
- demipensiune (cazare, mic dejun, masa principala)
Pensiunea va oferi si organizarea de mese festive.
Spatiile pentru servirea mesei si depozitarea alimentelor vor fi amplasate la parter astfel:
Parter
Numar Suprafata utila
(m2) Suprafata utila - Total 
(m2)
Sala de mese 1 120,40 120,40
Bucatarie 1 39,05 39,05
Spalator 1 2,20 2,20
Bar 1 4,40 4,40
Total 304,50
Ce puteti / doriti sa oferiti?
Turism in cadrul natural
Asezare geografica
Judetul Buzau se afla in sud-estul tarii si este limitat la nord-vest de judetele:Vrancea, Braila, Ialomita, Prahova si Covasna. Teritoriul judetului Buzau reprezinta cea. 2,6% din suprafata totala a tarii si este organizat din punct de vedere administrativ in 2 municipii, 2 orase, 81 de comune si 481 sate.
Relieful 
Fiind situat in curbura Carpatilor, judetul Buzau se incadreaza in regiunea bazinului hidrografic ai raului cu acelasi nume, desfasurandu-se pe trei trepte de relief munte, deal si campie - ale caror altitudini scad de la nord la sud. Cea mai mare altitudine - 1772m apartine varfului Penteleu, iar cea minima, de 40m, se inregistreaza in Valea Calmatuiului.
Zona de munte cuprinde M-tii Buzaului, cu cele 5 masive: Penteleu; Podu Calului; Siriu; Monteoru; Ivaretu si M-tii Vrancei. Zona subcarpatica, numita si subcarpatii Buzaului, are altitudini cuprinse intre 400 si 8oom si este formata din dealurile Istrita, Ciolanu, Bocu, Muscelu si Dalma despartite de depresiuni intracolinare. Intre Valea Buyaului si cea a Slanicului se afla Vulcanii Noroiosi de la Pactele Mari si Mici, fenomen unic in tara noastra. Regiunea cea mai joasa, cu altitudini cuprinse intre 40 si 100 m sunt suprapuse partii de nord - est a Campiei Romane.
Clima
Regimul climatic caracteristic judetului Buzau este temperat continental si este influentat de treptele de relief. Astfel, se diferentiaza climatul de munte, cu temperaturi medii anuale de 4-6 grade Celsius si precipitatii bogate, ale caror cantitati variaza intre 800-1200 ml/mp. Climatul de deal cu temperaturi medii anuale de 8-10 grade Celsius si precipitatii anuale medii de 600-700 ml/mp si climatul specific zonei de campie. In regiunea de campie precipitatiile nu depasesc annual 400 ml/mp, iar pe timp de iarna este caracteristica prezenta crivatului.
Reteaua Hidrografica
Varietatea formelor de relief si influenta climei este se reflecta in reteaua hidrografica a judetului. Aceasta este reprezentata de rauri, lacuri si izvoare de apa minerala sulfuroasa. Principalele rauri care strabat teritoriul judetului Buzau sunt Buzaul si afluentii acestuia dintre care cei mai importanti sunt: Bosca Mare, Bosca Mica, Stanic, Niscov, Cainau, Valea Neagra, Siriu si Nehoiu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Strategia de Marketing pentru Turism.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!