Start Hotels

Extras din referat Cum descarc?

Intampinarea oaspetilor intr-un hotel este mai mult decat inmanarea unei chei de la camera cu zambetul pe buze. Intotdeauna Start Hotels Grup s-a straduit sa satisfaca toate dorintele clientilor lor, precum si ale oaspetilor acestora. 
Numai impartasind pasiunea pentru ospitalitate firma poate continua sa fie un punct de referinta pentru necesitatile hotelului sau restaurantului si sa rezolve orice fel de problema sau necesitate cu care se confrunta clientul, intr-o maniera profesionala asa cum numai o companie cu experienta in acest domeniu o poate intelege si rezolva. 
Start Hotels Group este o societate cu capital romanesc, fondata in anul 2002, care combina atentia pentru detalii, creativitatea si expertiza in domeniul dotarilor hoteliere. Expansiunea companiei a inceput odata cu dezvoltarea pietei hoteliere, cu renovarea unitatilor de cazare existente, precum si constructia de noi hoteluri, moteluri, pensiuni, restaurante, baruri. In timp, Start Hotels Group a dobandit recunoasterea ca unul dintre cele mai serioase si profesionale nume din domeniul dotarilor hoteliere. Ca facand parte din grupul celor mai buni din domeniul dotarilor hoteliere, firma este la curent cu dezvoltarea acestui domeniu, reusind astfel sa implementeze pe piata cele mai noi informatii si tendinte din domeniul hotelier.
Deviza firmei este Everything for your business! .Totul pentru afacerea ta! Prioritatea principala a firmei Start Hotels Group este, in primul rand, satisfactia proprietarului/detinatorului de spatiu de cazare/restaurant si nu in ultimul rand a utilizatorului de spatiu de cazare/restaurant, si anume clientul final. Obiectivul principal de activitate il reprezinta furnizarea de produse, accesorii si solutii profesionale precum consultanta gratuita pentru dotarea Hotelurilor, Restaurantelor si Centrelor de afaceri.
Cand se lucreaza la un proiect ,este tratat cu atentie fiecare amanunt, firma se inplica inca din faza de constructie, trecand prin etapele finisarii/dotarii/montajului si punere in functiune, in cazul produselor electrice.
Start Hotels Group comercializeaza echipamente, accesorii, dotari si solutii profesionale personalizate pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri.
Firma asigura: livrare direct din stoc, in cazul produselor de completare si a consumabilelor livrare la termen montaj prompt pentru semnalistica si punerea in functiune a produselor electrice prestabilit, cu contract, pentru produsele necesare finalizarii proiectului la cheie garantie in functie de produs, si post-garantie  cu piese originale timp de 10 ani.
Start Hotels Grup ofera clientilor sai si un spatiu de prezentare. Show Room-ul expune peste 500 repere hoteliere prezentate intr-un cadru profesional, menit sa ofere solutia optima oricarei nevoi.
Gama de produse cuprinde:


Fisiere in arhiva (1):

  • Start Hotels.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!