Spot de promovare al României - City Break

Extras din referat Cum descarc?

Romania, tara unde poti descoperi traditii, monumente si orase care te vor captiva din punct de vedere arhitectural. In spotul Romania- City Breaks vezi observa cum tara noastra poate fi o alegere pentru multi turisti straini dar nu numai. Acesta incepe cu prezentarea unuia dintre orasele principale ale Romaniei si fosta capitala a Moldovei si anume Iasul, din primele secvente observam o imagine de ansamblu asupra Gradinii Palas si a Palatului Culturii una dintre cele mai vechi cladiri si cu un interes ridicat asupra turistilor care viziteaza orasul.
Fig 1 (Panorma Gradina Palas si Palatul Culturii)
Dupa mai multe imagini cu Palatul Culturii teasing-ul ne prezinta Brasovul, unul din cel mai mare si cel mai vizitat oras din Romania, aici ne sunt prezentate cele mai importante atractii turistice ale acestui oras Piata Sfatului cel mai important nod al orasului, unde in Evul Mediu se organizau targuri atat pentru negustorii sasi si romani cat si pentru cei veniti din Ungaria. Piata Sfatului este probabil cel mai cunoscut si vizitat loc al Brasovului, unde sunt organizate diverse evenimente cultural artistice, concerte in aer liber ca ,,Cerbul de Aur".
Fig. 2 (Piata Sfatului)
O alta atractie aflata in apropierea Pietei Sfatului si o regasim in spot este Biserica Neagra, a fost denumita astfel dupa ce in anul 1689 aceasta a fost avariata de un incendiu iar dupa acesta zidurile bisericii au devenit negre.


Fisiere in arhiva (1):

  • Spot de Promovare al Romaniei - City Break.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!