Sisteme informatice de rezervare hoteliera Ibis

Extras din referat Cum descarc?

Continental Hotels a introdus in Romania conceptul hotelurilor economice de calitate, prin inaugurarea primului hotel Ibis in Bucuresti, in anul 2001 gestionat de Accor pe baza unui contract de management cu lantul Continental Hotels. Privatizata in intregime in anul 1995 SC CONTINENTAL SA a cunoscut o dezvoltare exploziva, sustinuta de utilizarea eficienta a creditelor si a capitalurilor aduse de actionari insemnati. Strategia de dezvoltare a Continental Hotels urmareste deschiderea de noi hoteluri sub brandurile Continental Forum, Hello Hotels dar si Ibis.In "Clasamentul mondial al primelor 20 de lanturi hoteliere integrate" la data de 31 decembrie 2008 conform revistei "Hotels" din iulie 2009 Lantul Hotelier Ibis ocupa locul 15 cu aprox. 95 de mii camere. Lantul hotelier international Ibis este prezent in Romania cu 4 hoteluri, prin care ofera clientilor servicii foarte bune, la preturi rezonabile.Hotel Ibis Sibiu este amplasat in centrul cultural, economic si de business al orasului, pe principala artera a Sibiului, Calea Dumbravii. Zona este destinata turismului de afaceri, dar si turismului cultural sau de recreere.   Localizare Sibiu, Str. Calea Dumbravii 2-4 Facilitati:- cazare in 195 camere ( din care 11 apartamente, 4 camere pentru persoane cu handicap locomotor,  99 de camere single cu pat matrimonial si 81 camere twin, cu doua paturi separate) dotate cu dus, aer conditionat, TV color prin satelit, frigider, telefon cu acces linie directa, facilitati gratuite de conectare la internet, acces securizat in camera pe baza de cartela electronica si seif; restaurant international ''La Table Rouge'' (capacitate 110 locuri);- terasa de vara;- lobby bar "Rendez-vous" deschis 24h/24 (capacitate 60 locuri);- Centru de Conferinte ( capacitate maxima 600 de persoane);- parcare gratuita pentru oaspetii hotelului, permanent supravegheata.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme Informatice de Rezervare Hoteliera Ibis.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!