Previzualizare referat:

Extras din referat:

Halkidiki, peninsula cu trei brate situata in nordul Greciei este caracterizata de contraste, intre o unica frumusete naturala, ape limpezi, vestigii antice si hoteluri cu maxim de confort.

Halkidiki este o lume minunata ca un paradis natural, peste care predomina mirosul padurilor de pini. Turistul este atras de cei 500 km de plaja, unde apa marii capata culori nebanuite. Cele trei parti ale peninsulei sunt Kassandra, Sithonia si Athos, fiecare dintre ele avand farmecul sau. Kassandra este promontoriul vestic al peninsulei, caracterizata de campuri inverzite si ape limpezi. Sithonia, promontoriul mijlociu, este presarata cu pitoresti localitati pescaresti si plaje intinse. In partea de est a peninsulei se afla muntele Athos, recunoscut de aproape 1000 de ani ca o mica republica monastica autonoma.

Obiective turistice:

- Kassandra

Peninsula Kasandra este cea mai populara destinatie turistica si de vacanta din Chalkidiki, oferind servicii de calatorie si turistice de o inalta calitate (cazare , inchirieiri, croaziere, excursii). La preturi bune si acceptabile (reduceri, oferte).

- Sithonia

Peninsula Sithonia se considera a fi o destinatie turistica mai linistita unde va puteti relaxa savurind frumusetile plajelor naturale si izolate.

- Muntele Athos (Muntele Sfint)

Muntele Athos (Muntele Sfint) este o zona care invaluie si domina sufletul oricarui vizitator. Muntele Athos Sfint, munte care are lacasul Manastirilor Ortodoxe grecesti, loc unde accesul persoanelor de sex feminin este nepermis.

Calatorii au posibilitatea de a gasi si alege intre locuri de cazare de lux si calitate (hoteluri, suite, apartamente mobilate, studio-uri, vile, camere de inchiriat, camping) precum si o sumedenie de hoteluri mai ieftine, aceptabile ca pret, hoteluri cu reduceri, cu servicii de cazare si turistice exceptionale, de exemplu atletism, sali de sport, spa (bai termale) sali de gimnastica si fitness, calarie, precum si multe alte posibilitati de alegere pentru vacantele Dvs.

Mari centre special concepute, cu multe sali de conferinte si reuniuni din zona Chalkidiki, gazduiesc zilnic o multime de manifestari.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Sejur.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
521 cuvinte
Nr caractere:
3 432 caractere
Marime:
27.23KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
turisti, atractii, oferte
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!