Resursele Turistice ale Romaniei

Extras din referat Cum descarc?

O zona sau un teritoriu prezinta interes pentru turism in masura in care dispune de elemente de atractie a caror amenajare poate determina o activitate de turism.Astfel, potentialul turistic constituie conditia esentiala a dezvoltarii turismului intr-un anumit perimetru si este definit, intr-o abordare generala, prin ansamblul elementelor care se constituie ca atractii turistice si care se preteaza unei amenajari pentru vizitare si primirea calatorilor.
Resursele turistice acopera o arie problematica mai larga, pe de o parte notiunea fiind utilizata pentru a desemna motivul calatoriei si, in acest caz se refera atat la atractia propriu zisa, cat si la modul de exploatare, iar pe de alta parte, este utilizata pentru a defini mijloacele necesare desfasurarii activitatii turistice, respectiv resursele naturale, materiale, umane si financiare.
Potentialul turistic antropic cuprinde creatiile omului de-a lungul timpului, concretizare in elemente de cultura, istorie,arta si civilizatie, economice si socio-demografice care, prin caracteristicile lor atrag fluxurile turisticie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Resursele Turistice ale Romaniei.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!