Proiect pentru Infiintarea unei Statii de Alimentare cu Carburanti

Extras din referat Cum descarc?

1.1. PREZENTAREA PROIECTULUI
Infiintarea unei statii de alimentare cu carburanti ,, Your Energy" 
o Construirea unui amplasament destinat alimentarii autovehiculelor, conform cu standardele europene, incadrat in limitele bugetului si in timpul propus;
o Realizarea unui ambient placut chiar daca clientii vin numai pentru achizitionarea de carburanti, sau de alte utilitati necesare autovehiculului;
o Auducerea la cunostinta pe plan local se poate realiza printr-o campanie publicitara.
1.2. NECESITATEA ACESTUI PROIECT
Se adreseaza tuturor persoanelor care poseda un autoturism, si nu numai si care au nevoie de o alimentare cu carburanti. Avand in vedere locul in care va fi amplasat ,,Your Energy" explica necesitatea oamenilor simplii de a-si realiza problemele cat mai repede cu putinta. Acest proiect nu implica nici o problema in ceea ce privesc conditiile meteorologice, fiind un proiect cu perspective de lunga durata.
Acest proiect aduce si cateva locuri de munca noi in zona in care va fi amplasat.
1.3.DESCRIEREA SERVICIILOR OFERITE
Realizarea acestui proiect, de catre ,, S.C. Your Energy S.R.L." s-a facut in conformitate cu nevoile imediate existente pe piata.
Produse si servicii 
Statia de alimentare cu carburanti, ,,Your Energy" isi propune sa satisfaca urmatoarele doleante:
o Asigurarea de carburanti, cu cifra octanica si catanica mare, astfel incat calitatea carburantului sa ajute la arderea completa a combustibilului, punand in valoare puterea motorului corespunzator vehiculului.
o Pe langa linia vasta de carburanti ne propunem achizitionarea si de alte produse necesare vehiculelor, ca de exemplu piese de necesare urgentelor, uleiuri, si alte instrumente la mare utilitate pentru conducatorii auto.
o Pentru conducatorii auto, si nu numai vom avea si anumite produse fast-food, produse alimentare reci si produse racoritoare.
o In plus statia de alimentare cu combustibil va dispune si de o spalatorie auto, cu toate utilitatile necesare.
o Sediul va fi alimentat si cu o toaleta conform standardelor, destinata atat angajatilor, cat clientilor. 
Localizarea pietei
Acest proiect e destinat locanicilor din zona Vama Buzaului, Brasov. Motivul principal ce sta la baza acestui proiect in constituie lipsa ,in zona mentionata, a unor servicii destinate alimentarii cu carburanti si autovehiculelor. Studiind deja piata din Vama Buzaului pot spune ca aceste servicii constituie o mare necesitate, cam in proportie de 70% dintre localnici detinand un autoturism.
Personalul 
Personalul va cuprinde 7 angajati, toti figurand cu contract de munca, pe o perioada nedeterminata.
1 Administrator
2 Vanzatoare
2 Persoane specializate in pompele de combustibil
1 Femeie de servici
1 Persoana specializata pentru spalatoria auto
Resurse financiare
Valoarea proiectului e estimata la 200.000 Euro, din care 30.000 reprezinta valoarea terenului si taxele aferente autorizatiilor.
Acest proiect este in parteneriat cu ,,Rompetrol", finantarea provenind atat de la aceasta firma, cat si dintr-un imprumut bancar, de la ,,BRD".
Organizarea proiectului se face conform graficului Gannt, durabilitatea de desfasurare a proiectului fiind estimata la 7 luni.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect pentru Infiintarea unei Statii de Alimentare cu Carburanti.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!