Program de Organizare si Comercializare a unui Produs Turistic

Extras din referat Cum descarc?

I.- Prezentare generala produs turistic.
Cu muntii ei frumosi, cu Dunarea si Marea Neagra, cu asezari in care atmosfera arhaica se pastreaza in credinte si in traditii, cu castelele ei pline de mister, cu cetatile si bisericile fortificate, Romania invita calatorul la multe aventuri ce merita sa fie incercate.
Acum la inceput de mileniu III, intr-o Europa ultratehnologizata, o vacanta in Romania poate insemna ciobani ce pot fi vazuti pe coclauri de munti, la stane, cu focuri si caini, gaste ce se leagana pe ulite, alaturi de cirezile ce se intorc seara de la pascut, femei ce lucreaza, inca, la stravechiul razboi de tesut, panzeturi de bumbac adevarat, covoare sau superbe carpete, poate insemna o hora duminica in mijlocul satului cu femei si barbati imbracati in incantatoare vesminte traditionale; poate insemna tavi cu placinte rumene, cozonaci, mancaruri ce ies aburind din cuptor.
Prin circuitul de trei zile oferit: Bucuresti - Sinaia - Brasov - Prejmer - Targu Secuiesc - Slanic Moldova - Targu Ocna - Marasesti - Focsani - Buzau - Paclele Mari - Magura - Buzau - Ploiesti - Bucuresti, agentia noastra va recomanda cel mai bun medicament anti-stres de care aveti nevoie.
Din punct de vedere geografic, excursia ne poarta prin locuri pe cat de deosebite unele de altele, pe atat de pitoresti: Valea Prahovei, ce insiruie atragatoare statiuni turistice (Sinaia, Azuga, Busteni) din care se poate porni in drumetii de neuitat in M-tii Bucegi; intram apoi intr-o fascinanta calatorie prin cateva din burgurile transilvanene , mergem mai departe spre versantul estic al Carpatilor Orientali, pe valea paraului Slanic, la poalele Muntilor Nemira ; intram in inima Moldovei pe valea pitoreasca a raului Trotus pentru a vizita Salina Targu Ocna; inaintam spre Focsani orasul flancat de raurile Putna, spre rasarit, la o distanta de 7 km, si Milcov, spre miazazi, la o distanta de 2 km, situat in campia joasa a Siretului Inferior la o altitudine de 50-55 metri deasupra marii, campie ce se intinde de la linia Marasesti, Vanatori, Tataranu, Ciorasti pana la albia Siretului si ne indreptam spre zona Buzaului si anume catre rezervatia naturala de tip geologic ,Vulcanii Noroiosi, localizata in Subcarpatii de Curbura , in localitatea Berca, jud. Buzau.
Din punct de vedere cultural-istoric, iubitorii calatoriilor prin tunelul magic al timpului au ocazia de a intra in atmosfera Evului Mediu, ce pluteste in jurul turnurilor, bastioanelor si zidurilor groase ale unor cetati si biserici fortificate cum ar fi Brasov, Prejmer.1
II.- Prezentarea traseului, a localitatilor si a obiectivelor vizitate
Plecare din Bucuresti, oprire la Sinaia, vizitarea Castelului Peles, a orasului medieval Brasov, a Bisericii Negre din Brasov, a Catedralei Sf. Niculae in apropierea careia se afla si prima scoala romaneasca, vizitarea celei ce a fost cea mai puternica cetate taraneasca, Cetatea Prejmer, pornire spre Targu Secuiesc, vizitarea Muzeului Breslelor, plecare spre statiunea Slanic Moldova; traseul continua spre Targu Ocna, cu vizitarea salinei, apoi spre Mausoleul Marasesti, sosire la Focsani. Ne indreptam catre Buzau - Paclele Mari (Vulcanii Noroiosi - rezervatie naturala de tip geologic pe cca. 30 ha., localizati in Subcarpatii de Curbura, fiind formati datorita eruptiilor de gaze din pamint, care antreneaza spre suprafata namol si apa) -Tabara de Sculptura Magura (inceputa in 1970, constituind un exceptional muzeu in aer liber) - vizitarea Manastirii Ciolanu, retur la Buzau si continuare spre Ploiesti, vizitarea Muzeului Ceasului (unic in reteaua muzeelor din Romania, ce si-a deschis portile in anul 1963 ), retur Bucuresti.
III.- Elemente de prezentare generala
- nr. turisti:- 25
- nr. ghizi:- 1
- nr. soferi:- 1
- mijloc de transport folosit:- autocar Marcopolo - 3*
- nr. de km parcursi in total - 789; 
(ziua I - 327 km, ziua a II-a - 219 km, ziua a III-a - 243 km.)
- nr. de zile: 3; 2 nopti
- perioada de desfasurare: aprilie - octombrie
- pret informativ: - 331 RON
- cazari: hoteluri **, moteluri
- segmentul de turisti caruia i se adreseaza produsul turistic: tuturor celor interesati de calatorii2
IV.- Descrierea traseului pe zile si a obiectivelor.
Ziua 1:
Ora 7??- plecare din Bucuresti - langa statie metrou Izvor -
Traseul: Bucuresti - Sinaia - Brasov - Prejmer - Targu Secuiesc - Slanic Moldova.
Obiective vizitate:
- orasul Sinaia (una dintre cele mai importante statiuni climaterice din Carpati - altitudine 800-1000m - aflata in nord-vestul judetului Prahova, la poalele muntilor Bucegi, pe Valea Prahovei si atestata documentar pentru prima data in anul 1960, odata cu ctitoria manastirii Sinaia);


Fisiere in arhiva (1):

  • Program de Organizare si Comercializare a unui Produs Turistic.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!