Prezentarea stațiunii Băile Felix

Extras din referat Cum descarc?

Factori naturali de cura :Ape minerale termale: bicarbonatate, sulfatate, calcice,sodice,silicioase; bioclimat de crutare, namol sapropelic fosil.
Indicatii terapeutice: afectiuni reumatismale inflamatorii (poliartrita reumatoida,spondiloza anchilozanta,); afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara,poliartroza);afectiuni reumatismale abarticulare; afectiuni pos-traumatice; afectiuni neurologice periferice; afectiuni neurologice centrale; afectiuni ginecologice; afectiuni asociate(boli de nutritie si metabolism, boli endocrine).
Tipuri de proceduri: kinoterapie; bai calde cu ape minerale in cazi si bazine; electroterapie;hidroterapie;aerohelioterapie in bazine deschise cu apa termala;aerosoli;gimnastica medicala;bai de lumina,sauna,cosmetica.
Contraindicatii: boli infecto-contagioase; boli venerice; tumori maligne; hemoragii; boli psihice
Amplasament geografic: Statiunea este situata la altitudinea de 140m, in partea de nord vest a Romaniei, in Campia Crisurilor, la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor Padurea Craiului.
Acces: 
Rutier: Bucuresti-Oradea pe E60 si Oradea-Baile Felix pe E66, Satu Mare-Oradea pe DN 19; Timisoara-Arad-Oradeape E71.
Feroviar: Bucuresti-Oradea(650km),Satu Mare-Oradea(135km),Timisoara-Oradea(178km).De la Oradea la Baile Felix(9km)-curse auto.
Aerian: Bucuresti-Oradea si curse auto speciale
Hoteluri in Baile Felix:
Hotel Termal


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea Statiunii Baile Felix.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!