Prezentarea agenției de turism Tourochina

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 3412
Mărime: 220.34KB (arhivat)
Puncte necesare: 6

Extras din referat

PRIVIRE DE ANSAMBLU ASUPRA COMPANIEI

Tourochina este parte integranta a departamentului de comert electronic al companiei Jiangsu Golden Bridge Int’l Service SRL. Aceasta e una dintre agentiile de turism tour operatoare de varf din China,cu o traditie de peste 20 de ani in cadrul serviciilor turistice. Datorita devotamentului fata de nevoile turistilor, agentia e capabila sa ofere servicii de o foarte buna calitate, la preturi rezonabile, mai mici decat cele practicate de alti operatori in turism. Furnizeaza sute de pachete turistice si circuite in China atent prestabilite, organizate in concordanta cu nevoile si cerintele turistilor.

Jiangsu Golden Bridge Int’l Service SRL se afla printre primele agentii de turism internationale care s-au inregistrat in Administratia de Stat a Industriei si Comertului in China si se bucura de aprobarea Administratiei Nationale a Turismului in China. E membru si, mai mult decat atat, director al Asociatiei Agentiilor de Turism din Nanjing si a obtinut Premiul de Integritate in Turism pentru Contributia Remarcabila in Dezvoltarea Turismului in Nanjing.

Inca de la infiintarea sa, din septembrie 1987, agentia s-a situat pe pozitii fruntase intre companiile de acest gen, primind anual peste 100.000 de turisti straini si castigandu-si o reputatie foarte buna in fata acestora. Cu toate acestea, compania urmareste sa se dezvolte in mod continuu, in vederea oferirii unor servicii de mai mare calitate turistilor. Pagina tourochina.com a fost creata la 19 august 2008, combinand turismul cu afacerile electronice pentru o expunere mai buna a culturii, istoriei si stilului actual al Chinei. Ceea ce se urmareste e oferirea unor informatii din ce in ce mai utile si a unor servicii turistice personalizate.

Tourochina trateaza, in principal, calatoriile in China, dar si organizarea de conferinte, cercetari in afaceri, rezervari pentru zboruri, trenuri si croaziere etc.

Scopul companiei e de a realiza calatorii perfecte, experiente interesante pentru turisti, de a usura efortul acestora in organizarea unei calatorii. De asemenea, un scop foarte important al agentiei e de a face cunoscut teritoriul chinez lumii intregi, intrucat pentru majoritatea turistilor straini China e in continuare un teritoriu misterios.

Doctrina agentiei de turism Jiangsu Golden Bridge Int’l Service SRL e: ‘Oaspetii sunt cei mai importanti, iar increderea e cea mai buna arma’. Mizeaza pe inovatie si creativitate, sursele de inspiratie fiind nevoile turistilor.

LOGO

ROSUL

Rosul, o culoare plina de intelesuri in cultura chineza, reprezinta pasiunea, fericirea si vitalitatea. Chinezii prefera sa utilizeze rosul pentru a petrece in festivaluri, la obiecte cum sunt felinare, haine sau tiribombe. Logo-ul rosu al agentiei arata pasiunea si ospitalitatea agentiei, primind prieteni din intreaga lume.

CARACTERELE CHINEZESTI

Formand unul dintre cele mai importante simboluri chinezesti, aceste caractere sunt chintesenta istoriei de 5000 de ani a Chinei. Cele doua semne semnifica China in alfabetul Mandarin. Touochina urmareste sa arate turistilor cat mai mult din China, astfel incat sa ajunga sa simta cultura chinezeasca mult mai mult.

CERCUL DIN CERNEALA NEAGRA

Cercul, o forma preferata de chinezi, reprezinta reuniunea, succesul, armonia, pe care poporul chinez le valoreaza atat de mult. Tourochina spera ca acest simbol sa poarte noroc, sa aduca multe impliniri. Dupa cum se poate observa, cercul nu e perfect rotund si nici complet inchis, asta pentru ca agentia urmareste in mod continuu perfectiunea.

ECHIPA TOUROCHINA

Tourochina are numarosi angajati, intre care se numara:

- Consultantii turistici – sunt foarte buni cunoscatori ai Chinei si stiu care sunt obiectivele potrivite fiecarui turist. Turistii care nu sunt hotarati cu privire la colaborarea cu Tourochina, pot comunica telefonic sau prin e-mail cu acestia, raspunsul fiind primit in maxim 24 de ore.

- Ghizii turistici – sunt profesionisti si nu sunt numai foarte buni cunoscatori ai limbii engleze, dar si foarte buni cunoscatori ai Chinei. Toti ghizii angajati ai Tourochina sunt posesori de licente eliberate de guvern, in urma unui examen de calificare.

Preview document

Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 1
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 2
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 3
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 4
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 5
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 6
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 7
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 8
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 9
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 10
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 11
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 12
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 13
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 14
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 15
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 16
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 17
Prezentarea agenției de turism Tourochina - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Prezentarea Agentiei de Turism Tourochina.doc

Ai nevoie de altceva?