Prezentarea agenției de turism Canonic Tur

Extras din referat Cum descarc?

CanonicTur
Din momentul aparitiei pe piata serviciilor turistice, cand a fost deschisa prima agentie in Drezden, CanonicTur a devenit una din cele mai dinamice agentii turistice de pe piata autohtona. Cheia succesului - conceptul franceazingului, care corespunde standardelor in permanenta schimbare, globalizarii, integrarii si concentrarii pietei.
Pentru o buna functionare a agentiei si pentru desfasurarea in conditii optime a procesului de informare, promovare si comercializare a pachetelor si serviciillor turistice, unitatea dispune de resurse financiare, umane si materiale
Organizatia isi pastreaza independenta si in acelasi timp obtine toate veniturile de la colaborare in reteua corporativa. Ei combina cu succes experienta proprie si cunoasterea pietii cu experienta intregului lant de agentii si ofertele lor.
Genul de activitate prioritar pentru agentie este deservirea in complex a vizitelor de afaceri si turistice atat in interiorul tarii, precum si dupa hotarele acestora. Activitatea agentiei este concentrata in trei directii:
o primirea comenzilor, definitivarea, livrarea biletelor avia in toate directiile, inclusiv internationale,
o rezervarea hotelelor, automobilelor, organizarea deservirii de turism si excursii,
o pregatirea documentelor de intrare-iesire pentru cetateni.
Este un operator multidirectional, unul din cele mai profitabile. Dupa volumul serviciilor turistice prestate compania se afla in topul primelor agentii de turism din Moldova. Cu o echiapa plina de profesionisti, mobila si care ofera incredere maxima tuturor clientilor care se adreseaza pentru a petrece o vacanta de vis, pentu a calatori, sau pur si simplu pentru a procura/ brona biletele pentru avion. 
Agentia de turism CanonicTur actioneaza de cativa ani pe piata autohtona, fiind in principiu o agentie compatibila cu necesitatile fiecarui client in parte. Cu toate acestea, pentru a ajunge si pentru a reusi sa se mentina printre cei mai buni de pe piata, aceasta se afla in permanent preocupata de modul in care isi satisface clientii, dar mai ales de imaginea pe care si-o face in randul acestora.
Experienta bogata, existenta relatiilor stabile in domeniul turismului international, profesionalismul personalului permit agentiei sa ofere un spectru larg de servicii de cel mai inalt nivel pentru toti clienti care cauta ceva pe placul lor.
Segmentul de clienti pe care il are agentia sunt atit persoane fizice, cit si persoane juridice. In ceea ce priveste arealul, clientii companiei devin mii de cetateni moldoveni, cit si straini.
Scopul principal al agentiei turistice <<CanonicTur>> este confortul clientului. Colaboratorii calificati si profesionisti deservesc la cel mai inalt nivel. La toate etapele calatoriei sunt garantate clientilor servicii si consultatii profesioniste. Marca <<CanonicTur>> a reusit sa obtina increderea clientilor, gratie dorintei de a face mai usoara viata calatorului.
Cit priveste persoanlul firmei "CANONIC-TUR"poseda o vasta experienta in domeniul turismului si este de circa 20 persoane. Majoritatea colaboratorilor are studii superioare de specialitate si poseda la perfectie limbile straine si tehnologiile informatice avansate ale business-ului turistic, perfectionindu-si in permanenta cunostintele si deprinderile practice.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea Agentiei de Turism Canonic Tur.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!