Prezentare Edinburgh

Extras din referat Cum descarc?

Edinburgh este capitala Scotiei, si al doilea oras ca marime, dupa Glasgow. Casa pentru Parlamentul Scotian, Edinburgh este un oras plin de cultura, cladiri cu o arhitectura uimitoare si locul in care se afla una dintre cele mai prestigioase universitati din Regatul Unit al Marii Britanii: Universitatea Edinburgh.Turismul este una dintre principalele activitati din Edinburgh. Popularitatea orasului creste in fiecare an, reusind performanta de a fi cel mai vizitat oras din Marea Britanie, dupa Londra.
Castelul Edinburgh este o atractie turistica reprezentativa pentru capitata Scotiei. Castelul, o veche fortareata ridicata pe roca vulcanica a servit drept baza militara in razboiul contra Angliei. Cu o arhitectura simplu, dar fermacatoare, castelul impresioneaza prin marimea sa impunatoare. Piatra Destinului este una dintre cele mai pretioase atractii din castel deoarece aici au fost incoronati regii Scotiei.
Castelul poate fi vizitat intre orele 09.30 - 18.00 (1 aprilie - 30 septembrie) si 09.30 - 17.00 (1 octombrie - 31 martie)
Pretul unui bilet este gratuit pentru copiii sub 5 ani, 8.20 GBP (copii cu varsta intre 5 - 15 ani), 11.20 GBP (pensionarii de peste 60 ani), 14 GBP (adulti) 
Camera Obscura si Lumea Iluziilor se afla in spatele Castelului Edinburgh si este o experienta unica in lumea magica a fotografiei.
Muzeul poate fi vizitat zilnic, intre orele 09.30 - 19.30 (iulie - octombrie, noiembrie - martie), 10.00 - 17.00 (aprilie - iunie).
Pretul unui bilet este de 9.95 GBP (adulti), 7.95 GBP (studenti si seniori), 6.95 GBP (copii intre 5 - 15 ani), gratuit (copii sub 5 ani).


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentare Edinburgh.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!