Prezentare Aro-Palace

Cuprins referat Cum descarc?

Prezentarea generala a S.C. ARO PALACE S.A 
1. Scurt istoric al S.C. ARO PALACE S.A 
2. Aspecte privind organizarea S.C. ARO PALACE S.A 
3. Baza tehnico-materiala a S.C. ARO PALACE S.A


Extras din referat Cum descarc?

Prezentarea generala a S.C. ARO PALACE S.A 
La baza infiintarii primei firme de turism din Brasov sta Hotelul-Restaurant ,,Aro- Palace", construit in 1939, avand o capacitate de cazare de 204 locuri in restaurant. Evolutia societatii se deruleaza sub diferite denumiri: Intreprinderea Comerciala de Stat de Restaurante si Hoteluri Aro-Palace in 1949, Trustul de Alimentatie Publica Aro-Palace in 1950, Trustul de Alimentatie Publica Carpati in perioada 1951-1971, Oficiul National de turism "Carpati" Brasov pana in 1990.
Scurt istoric al S.C. Aro-Palace S.A
Obiectivul vizat de O.N.T. "Carpati" Brasov avea ca scop valorificarea superioara a potentialului turistic al zonei Brasov prin promovarea turismului intern si realizarea unor servicii turistice de inalta calitate. In anul 1951 se construieste Hotelul Sporturilor din Poiana Brasov, in vederea oraganizarii J.M.U.
In perioada 1965-1970 s-au construit si modernizat importante obiective turistice: dezvoltarea si modernizarea Hotelului-Restaurant "Carpati" (azi Aro-Palace) si a Restaurantului Postavarul, Crama Postavarul, pivnite pentru depozitarea vinurilor, Complexul "Cerbul Carpatin", hotelurile "Bradul", "Poiana", "Teleferic", restaurantele Capra Neagra, Coliba Haiducilor, Sura Dacilor, apoi mai tarziu se construesc Complexul Alpin, Piatra Mare, Ciucas si Soimul. Baza materiala a intreprinderii de turism a cunoscut o dezvoltare ritmica diferita, astfel ca in perioada anilor 1973-1983 a ajuns pana la 4.000 de locuri de cazare in hoteluri, vile si cabane si 17.171 de locuri in unitatile de alimentatie publica.
In perioada 1984-1990 s-au facut modernizari bazei materiale existente si, totodata, s-au facut completari cu noile elemente cerute de piata turistica interna si internationala. Conform H.G. nr. 1041/25.09.1990, O.N.T. "Carpati" Brasov isi inceteaza activitatea prin divizarea capitalului, infiintandu-se doua societati comerciale cu activitate de turism in Zona Brasov: S.C. "Postavarul" S.A., care in 26.01.2000, ca urmare a hotararii A.G.A. isi schimba denumirea in S.C. "Aro-Palace" S.A., si S.C. "Poiana"S.A., care , in urma privatizarii, isi schimba denumirea in S.C. "Ana Hotels" S.A. Brasov.
S.C. Aro-Palace S.A. are sediul pe strada Muresenilor, nr. 12 si este o societate pe actiuni, cu personalitate juridica ce se organizeaza si functioneaza conform statutului societatii. Durata societatii este nedeterminata, avand un capital social subscris si varsat in valoare de 19.375.000.000 lei. Din anul 1995, societatea s-a privatizat in baza Legii nr.77/1994 prin metoda "MEBO".
Aspecte privind organizarea S.C. Aro-Palace S A.
Obiectul de activitate
In conformitate cu statutul societatii, obiectul de activitate al S.C. Aro-Palace S.A. este reprezentat de:
- Exploatarea de hoteluri si restaurante, reprezentand prestatii de servicii turistice si desfacere de marfuri in valuta si in lei;
- Realizarea productiei industriale reprezentand produse de cofetarie, patiserie, preparate culinare etc.;
- Import-export de produse alimentare si nealimentare specifice domeniului de activitate;
- Promovarea, contractarea, organizarea si derularea interna si externa a programelor turistice pentru odihna si tratament balnear, inclusiv transport turistic.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentare Aro - Palace.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!