Potențialul Ecoturistic al Spaniei

Extras din referat Cum descarc?

Regatul Spaniei este o tara situata in sud-vestul Europei. Face parte din Peninsula Iberica impreuna cu Portugalia si Gibraltar. Teritoriul de baza al Spaniei este dominat de platouri inalte si de lanturi muntoase ca si Pirineii si Sierra Nevada.
Campii aluvionare se gasesc pe de- alungul coastei, din care cea mai mare este Guadalquivir in Andalusia. Spania intra in contact la est cu Marea Mediterana (continand Insulele Baleare), la vest cu Oceanul Atlantic, unde se gasesc, pe coasta Africana, Insulele Canare.
Spania detine 4226 Km2 de arii protejate atat in partea continentala / peninsulara cat si cea insulara, capabile sa se transforme in destinatii ecoturistice importante. 
Una din regiunile pretabile ecoturismului este Parcul National Donana situat in Sevilla si Huelva, la gura de varsare a fluviului Guadalquivir. 
Are o suprafata de 50 720 ha, divizata in trei tipuri de ecosisteme complementare: de mlastini; dune maritime, plaje oceanice, intr-un climat cald, cu temperaturi medii ale iernii ce favorizeaza migratia speciilor de pasari africane. 
In regiunea umeda <<La Mancha>> se afla Tablas de Daimiel, ce ocupa 1 982 ha, detinand un contrast de teritorii umede si endoreice, populate de peste 200 specii de pasari. 
Montana de Covadonga, 17 000 ha, este localizat in zona montana dintre raurile Cares si Dobra, apreciat pentru conservarea unor specii de animale si pasari pe cale de disparitie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Potentialul Ecoturistic al Spaniei.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!