Pensiunea Casa Europan

Extras din referat Cum descarc?

1. Informatii generale.
Europan Prod S.A. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Pitesti, str Crinului, nr 47, judetul Arges. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania efectueaza constructii si reparatii cai ferate dar detine si o pensiune, acolo unde am efectuat eu practica. 
Echipa pe care se bazeaza, seriozitatea ofertei si relatiile excelente cu partenerii de afaceri reprezinta garantia faptului ca ofera servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.  Bucurandu-se de o reputatie foarte buna in randul clientilor, sunt siguri ca produsele si serviciile pensiunii vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Europan Prod S.A. stie ce inseamna un client multumit, sunt sigura ca poate face fata oricarei provocari. 
Societatea a fost inregistrata in Registrul Comertului cu J03/10/07/1994, C.U.I : RO 6833760, avand un capital social  de 1.500.000 RON.
Fiind o societate pe actiuni, aceasta are 2 asociati: Molete Ion si Petrescu Bogdan.
S.C. EUROPAN PROD S.A pune accent in desfasurarea activitatii sale clientul si satisfacerea intr-o cat mai mare masura a dorintelor si nevoilor sale.
2. Descrierea pensiunii.
Podu Dambovitei este o localitate in comuna Dambovicioara, judetul Arges. Satul se afla pe DN73 la 29 km de Campulung, fiind consemnat inca din secolele XVI-XVII. Asezare tipic argeseana incorsetata in depresiunea intramontana cu acelasi nume este poarta principala prin care se face intrarea in Muntii Iezer-Papusa prin Valea Dambovitei, Muntii Piatra Craiului prin Valea Dambovicioarei precum si in Muntii Bucegi si Muntii Leaota prin Valea Cheii. Numele satului de la confluenta Dambovitei cu Dambovicioara si Valea Cheii, este legat de existenta unui stravechi pod de lemn peste apa Dambovitei care inlesnea circulatia pe drumul dintre Campulung si Brasov folosit intens de catre negustori. La 5 km de Rucar, pe traseul Rucar-Bran, Podu Dambovitei e asezat ca ,,intr-o galeata". Veseli, primitori, locuitorii zonei va vor bucura zilele vacantei si va vor calauzii pasii prin "labirinturi" nelegiuit de frumoase:  Cheile Dambovitei, Cheile Dambovicioarei, Pestera Ursilor, Pestera Dambovicioarei, excursii de o zi la Curtea de Arges cu un microbuz, spre Podisor, Braniste, Bran etc. Acum satul a devenit o adevarata zona de turism rural existand aici o multime de pensiuni. Cea mai importanta pensiune din zona este CASA EUROPAN aflata la intersectia cu drumul care duce catre Pestera Dambovicioara. Daca sunteti in cautarea unui loc linstit si pitoresc, cu cele mai moderne dotari, cu oameni amabili si primitori...ati ajuns unde trebuia. 
Cotata cu 4 margarete pentru dotarile sale la cele mai moderne standarde, pensiunea Casa Europan va ofera, prin caldura cu care veti fi incojurati aici, sansa unui sejur de neuitat. La Casa Europan usa este intotdeauna deschisa cu cheile ospitalitatii. Iar toti cei care calca pragul devin prietenii. 
Pensiunea  va pune la dispozitie: 10 camere cu pat dublu, 1 apartament cu doua camere si o garsoniera. Toate camerele au balcon, baie utilata la cele mai moderne standarde, sobe cu lemne, tv color si cablu tv, telefon, mobilier de stejar. De asemenea, pensiunea detine sistem de incalzire. Pe langa toate acestea va mai pune la dispozitie si un restaurant cu o capacitate de 30 de locuri, living-room si bar. Vinoteca va ofera o gama atent selectionata de vinuri, bauturi fine si coctail-uri. Bucataria este dotata cu: 2 plite electrice, filtru de cafea, cuptor cu microunde, frigidere, masina de spalat vase. Spalatorie are masina de spalat automata, uscator, fier de calcat si tot ceea ce este necesar. Deasemenea detin si o parcare proprie. Pentru o mai buna petrecere a timpului liber si pentru relaxare va punem la dispozitie un teren de tennis si un loc de joaca pentru copii. Pensiunea dispune in exterior de foisor, gratar, nocturna si o terasa amenajata in stil rustic.
3. Resursele umane.
Molete Ion- director general. De profesie economist (absolvent al facultatii de Management al ASE Bucuresti) are o experienta de aproximativ 15 ani in turism si alimentatie publica. Inainte de a fi angajat pe acest post a lucrat 4 ani ca Director general al cazinoului Golden Look din Bucuresti si 6 ani ca director general al restaurantului


Fisiere in arhiva (1):

  • Pensiunea Casa Europan.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!