Parcul Industrial Tetarom Cluj Napoca

Extras din referat Cum descarc?

Despre Tetarom SA
Este compania administrator a Parcurilor Industriale Tetarom, conform Codului CAEN nr. 6832 "Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract".
TETAROM -Transilvania Echipamente si Tehnologii Avansate produse in ROMania. 
Istoric 
De-a lungul timpului, Tetarom SA a trecut prin mai multe etape, momente fericite dar si provocari, pentru a ajunge azi ceea ce este, una dintre companiile de top din regiune.
Astfel in anul 2000 Consiliul Judetean Cluj, conform obiectivului general din strategia pentru anii 2001-2004 de crestere a calitatii vietii si asigurarea conditiilor pentru dezvoltarea economica, a aprobat infiintarea unui Parc Industrial si a inaintat Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest proiectul cu titlul "Dezvoltarea Zonei Economice de Vest - Parc Industrial pentru Tehnologii Avansate", proiect PHARE cu ajutorul caruia s-a asigurat infrastructura necesara realizarii obiectivului. 
In 22 februarie 2003, incep, in mod oficial, lucrarile de constructie a Parcului Industrial TETAROM. (mai tarziu numit TETAROM I). TETAROM I este ocupat integral in noiembrie 2005, Hala Mutifunctionala fiind si ea inchiriata in intregime
In ianuarie 2006 a fost semnat contractul de asociere in participatiune cu SC EMERSON SRL, care ocupa azi integral Parcul Industrial TETAROM II (12 ha). 
In iunie 2007 se hotaraste construirea Parcului Industrial Tetarom III. Are loc ceremonia de deschidere pentru organizarea de santier la Tetarom III. Deschiderea oficiala a fabricii Nokia, in Parcul Industrial TETAROM III - Jucu avand loc in 11 februarie 2008.
Inaugurarea oficiala a primei fabrici Emerson, in Parcul Industrial TETAROM II a avut loc in 15 aprilie 2008.
In mai 2010 TETAROM SA in parteneriat cu Consilul Judetean Cluj 2 proiecte in caloare de 25 milioane Euro prin PIDU (Planul Integrat de Dezvoltare Urbana): 
- Dezvoltare Parc Industrial TETAROM I - Edificare cladiri, extindere si modernizare infrastructura
-Infiintare Parc Industrial TETAROM IV. 
Proiectul cu privire la infiintarea parcului Industrial Tetarom IV, in Comuna Feleacu, este aprobat de catre Consiliul Judetean Cluj prin HCJ 341/21.12.2011. 
Tetarom SA continua exitinderea, Primarul Radu Hanga, a propus un Proiect de Hotarare in cadrul sedintei Ordinare de Consiliu Local din data de 21.03.2013, de a fi mandatat pentru initierea procedurilor privind infiintarea unui Parc Industrial ,,TETAROM 5" in Campia Turzii. 
10 motive pentru a investi in Parcurile Tetarom si in judetul Cluj:
1. Oras universitar - mediu academic, universitate tehnica de prestigiu (peste 100.000 studenti); 
2. Forta de munca calificata la costuri salariale nu foarte ridicate;
3. Resurse economice semnificative;
4. Infrastructura la standarde ridicate: utilitati, drumuri de acces, canalizare, telefonie, Internet;
5. Investitori de top, romani si straini;
6. Apropierea de un aeroport international.


Fisiere in arhiva (1):

  • Parcul Industrial Tetarom Cluj Napoca.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!