Navele Maritime

Extras din referat Cum descarc?

Istoria navigatiei incepe practic odata cu istoria civilizatiei umane, odata cu nevoia de deplasare dintr-un teritoriu in altul. Asa ca oamenii au inceput sa-si improvizeze diverse mijloace de deplasare si transport pe apa , cum ar fi plute, canoe pe care le-au perfectionat pe masura ce evolutia umana a impus noi necesitati de deplasare. Incet, incet s-a pus problema cresterii distantei de deplasare, cresterea volumului de marfuri transportate,siguranta pe timpul transportului, gasirea unor mijloace de propulsie care sa inlocuiasca forta umana. Mijloacele de deplasare si transport pe apa s-au perfectionat continuu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Navele Maritime.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!