Managementul turismului - Nopți albe la Sankt Petersburg

Cuprins referat

1. INTRODUCERE 3
2. ANALIZA GRUPULUI 4
3. ALEGEREA SI ANALIZA LOCULUI GEOGRAFIC 5
4. ANALIZA DE PRET SI STABILIREA PRETULUI FINAL 8
5. ANALIZA DE PRET SI STABILIREA PRETULUI FINAL 11
6. ANALIZA OFERTEI 12


Extras din referat

INTRODUCERE 
In ciuda imaginii percepute din afara - a unei economii ,,underground" si a unui mediu social mai putin sigur, dar inzestrata cu nenumarate bogatii culturale ce au infruntat timpurile, Rusia ramane o destinatie care merita cu adevarat vazuta. Ea reprezinta cea mai intinsa tara din lume, masurand 10.000 km de la vest la est, pe cele doua continente care o gazduiesc: Europa si Asia.
Rusia este o tara a contrastelor - un teritoriu vast, cu multe bogatii naturale (in special petrol si gaz), in care multi sunt extrem de bogati si multi mor de foame. Cu toate acestea, Rusia ramane una dintre destinatiile favorite ale marilor tour operatori din SUA si Australia. Este o tara desebita, cu un aspect imperial in Moscova si St Petersburg, si un peisaj spectaculos in Siberia.
Poporul rus a avut o istorie controversata, dar este si creatorul unei mari culturi. Cu siguranta, nu putine sunt dovezile in acest sens. Rusii au excelat in muzica, balet, teatru, literatura Arta rusa a facut inconjurul lumii. Asemenea unei corabii uriase, ea a plutit pe toate marile, fie ca acestea au fost mai agitate sau mai linistite, purtand cu ea comori artistice de nepretuit si povestindu-si pretutindeni maretul vis.
Ascultand cantecul balalaicei, langa o cana cu ceai din samovarul fierbinte, in cele ce urmeaza, ne putem ,,planui o intalnire" cu Boris si Natasha in "Venetia Nordului" asa cum a fost supranumit Sankt Petresburg-ul, sau in fata Ermitajului! Vom descoperi o Rusie asa cum este ea, purtand cu mandrie cei peste o mie de ani de istorie 
I. Analiza grupului
Circuitul ,,Nopti Albe la Sankt Petersburg" reprezinta cu siguranta o destinatie inedita. Acest circuit se adreseaza in special persoanelor care isi doresc o experienta de neuitat, lasandu-se sedusi de frumusetea vechilor orase ale Rusiei.
Pentru a putea adapta oferta in functie de cerintele si necesitatile clientilor, vor fi luate in considerare anumite criterii de departajare a acesteia. Astfel se va tine cont de numarul, varsta si categoria socio-profesionala a persoanelor.
Grupul va fi constituit din minim 35 de persoane. Tinand cont de faptul ca circuitul va dura 14 zile, vor fi selectate persoane care au varsta cuprinsa intre 25-45 de ani, astfel incat acestea sa se adapteze cu usurinta conditiilor impuse de program.
Oferta este destinata unui segment de piata cu venituri medii si ridicate, unor clienti care isi doresc o calitate a serviciilor ridicata, dar care sunt dispusi sa plateasaca si o suma de bani proportionala pentru a o obtine.
Circuitul se adreseaza persoanelor cu o viata sociala activa, oferindu-le atat o viata de zi, cat si o viata de noapte deosebita. Ce poate fi mai romantic decat o plimbare pe malul raurilor si canalelor din St. Petersburg cand noaptea straluceste ca o seara timpurie?


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Turismului - Nopti Albe la Sankt Petersburg.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!