Hotel Murano

Extras din referat Cum descarc?

Design-ul hotelier este, in esenta, o imbinare intre brief-ul clientului si viziunea designerului. Designerii de hoteluri aduc in creatii elemente din cultural or, dar trebuie sa inteleaga si cultura careia hotelul se adreseaza.
Ca valoare, designul hotelului ajunge pana la 15% din valoarea totala de realizare a acestuia, dar poate mari incasarile cu 70% prin crearea unui interior atractiv.
Design-ul hotelier modern este raspunzator pentru decorarea mai indrazneata, mai colorata si pentru creatii mai deosebite. Putem asemana un hotel cu o cutie de bomboane - divers, incantator, capabil sa satisfaca orice dorinta.
DESIGN-UL EXTERIOR
Asa cum sugereaza si denumirea hotelului, Murano, acesta are o arhitectura unica, solutii indraznete de design si o calitate a serviciilor superioara.
Pentru a reflecta partea "green" a hotelului, volumetria cladirii precum si elementele de peisagistica utilizate in exteriorul acesteia sunt aliniate cu caracteristicile culturale si istorice ale regiunii,in asa fel incat ansamblul sa faca parte integranta din imprejurimi si sa reflecte identitatea culturala a locului.
Este redusa utilizarea materialelor ce nu mai pot fi reutilizate,cum ar fi de exemplu marmura si sunt promovati producatorii cu politici ecologice, s-a tinut cont de optiunile in privinta utilizarii principalelor materiale de constructii(adezivi, aluminiu, ciment, beton, pardoseli, sticla, izolatii, metale, rigips, otel, zugraveli,etc). Fundatia hotelului este din beton iar exteriorul sau este facut exclusiv din sticla de Murano albastra.Peretii interiori sunt facuti din rigips si izolati fonic. Murano este o insula in laguna Venetiei, Italia, pe care se afla orasul cu acelasi nume renumit pentru produsele de sticlarie. Acst hotel reflecta claritatea culorii albastre a lagunei venetiene.
O atentie deosebita se acorda spatiilor verzi, cum sunt gradinile din curtea interioara a hotelului care au parte de un sistem de irigatie ce are senzori de umiditate, format dintr-un sistem de reciclare a apei folosite in hotel in alte scopuri.
De asemene piscinele sunt realizate din materiale principale care nu afecteaza apa din interior in asa fel incat aceasta sa nu trebuiasca sa fie tratata. S-au evitat materialele toxice cum ar fi acrylat, azbest,etc. Fiecare piscina are cate un bar in jurul ei unde se pot servi de la cele mai fresh bauturi racoritoare pana la cele mai naturale cocktail-uri.
Pe toata suprafata gradinii interioare sunt plantati palmieri si plante tropicale specifice zonei si de asemenea se va face un teren de tenis de 50 m2 unde se va planta iarba naturala. 
Avand in vedere ca in apropiere se afla o padure de pini, din cei uscati s-au construit 4 foisoare dotate cu masuta si scaune unde oaspetii se pot relaxa seara.


Fisiere in arhiva (1):

  • Hotel Murano.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!