Formele Turismului de Delta

Extras din referat Cum descarc?

Activitatea turistica se numara printre cele cateva fenomene ce s-au impus in epoca contemporana, dezvoltarea sa spectaculoasa constituind o trasatura caracteristica a secolului nostru si in special a celei de-a doua jumatati a acestuia.
Particularitatile cadrului natural al deltei a generat forme de turism specifice numai acestei zone. Astfel, pe masura dezvoltarii bazei materiale a turismului de delta, motivatiile turistice principale care au determinat deplasarea turistilor spre aceasta zona au fost:
-  cunoasterea unui cadru natural original cu caracter de unicat in lume; petrecerea unor sejururi prelungite in acest mediu de viata aparte; petrecerea unor sejururi complexe mare-delta; efectuarea curei balneo-medicale; practicarea sporturilor nautice in conditiile deosebite ale deltei; practicarea vinatului si a pescuitului sportiv.
In cadrul conceptiei de organizare a turismului de delta si tinandseama de motivatiile turistice principale, de necesitatea cresterii eficientei economice a acestei activitati si de pastrarea echilibrului ecologic, oferta


Fisiere in arhiva (1):

  • Formele Turismului de Delta.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!