Fairmont Hotels and Resorts - Un Mit in Industria Ospitalitatii

Extras din referat Cum descarc?

Fairmont Hotels and Resorts INC isi are sediul in Toronto, Ontario, si este un mare lant de hoteluri cu proprietati in Canada, Statele Unite ale Americii, Mexic, Barbados, Bermude, Regatul Unit, Monaco, Germania, Elvetia si Emiratele Arabe Unite. Grupul detine 83.5% din actiunile Fairmont Hotels and Resorts INC, 100% din Delta Hotels si 23,7% din actiunile Legacy Hotels Real Estate Investment Trust care include Swissotel si Raffle Hotels.
Fairmont este un brand foarte bine cunoscut in Canada avand un renume si o istorie inceputa de Empress Hotel (Victoria) si Hotel Vancouver(British Columbia), Royal York in Toronto, Banff Spring Hotels in Alberta si Chateau Frontenac in orasul Quebec. Multe din aceste hoteluri au fost construite de Canadian Pacific Railway spre sfarsitul secolului 19 inceputul secolului 20. Pana de curand aceste hoteluri au fost conduse de catre Canadian Pacific Hotels and Resorts, insa in anul 1999 CP Hotels cumpara Fairmont si schimba numele lantului in Fairmont Hotels and Resorts, noul nume reflectand noua pozitie a companiei la nivel international dand un renume celorlalte proprietati ale companiei de pe intreg globul.
Fairmont Hotels and Resorts este cel mai mare lant de hoteluri de lux din America de Nord, oferind o colectie impresionanta de cladiri cu o reputatie excelenta la nivel mondial. Hotelurile aflate sub brand-ul ,,Fairmont" ofera o arhitectura unica, cu decoruri expresive, toate fiind situate in locatii bine alese. Un secol de experienta in domeniul hotelariei a dus la cerarea unui renume eminamente bazat pe traditie si ospitalitate care poate fi gasit astazi in toate hotelurile care poarta banner-ul ,,Fairmont". ,,Fairmont resorts" au de asemenea o reputatie excelenta datorita grijei pentru mediul inconjurator, implicarii in problemele comunitatilor locale si mai ales datorita programelor sociale initiate in zonele din imprejurime. De la serviciile excelente la imprejurimile si decorurile luxuriante tate duc la trairea unor experiente extraordinare care in va face pe vizitatorii hotelurilor sa-si aminteasca de clipele petrecute aici.
Proprietati ale lantului Fairmont Hotels and Resorts
Proprietati in CANADA
British Columbia
- The Fairmont Hotel Vancouver in Vancouver 
- The Fairmont Empress Resort in Victoria 
- The Fairmont Pacific Rim in Vancouver (va fi deschis in 2009) 
- The Fairmont Waterfront in Vancouver 
- The Fairmont Vancouver Airport Hotel in Vancouver 
- The Fairmont Chateau Whistler (Resort) in Whistler 
Alberta
- The Fairmont Chateau Lake Louise (Resort) in Lake Louise 
- The Fairmont Banff Springs (Resort) in Banff 
- The Fairmont Palliser in Calgary 
- The Fairmont Jasper Park Lodge (Resort) in Jasper 
- The Fairmont Hotel Macdonald in Edmonton 
Manitoba
- The Fairmont Winnipeg in Winnipeg 
Ontario
- The Fairmont Chateau Laurier in Ottawa 
- The Fairmont Royal York in Toronto 
Quebec
- Fairmont The Queen Elizabeth in Montreal, Quebec 
- Fairmont Le Chateau Frontenac (Resort) in Quebec City 
- Fairmont Le Manoir Richelieu (Resort) in Charlevoix, Quebec 
- Chateau Montebello (Resort) in Montebello, Quebec 
- Fairmont Tremblant in Mont-Tremblant, Quebec 
Atlantic


Fisiere in arhiva (1):

  • Fairmont Hotels and Resorts - Un Mit in Industria Ospitalitatii.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!