Experiență personală

Extras din referat Cum descarc?

I.Aparitia nevoii nesatisfacute.
Nevoia cu care m-am confruntat a constat in defectarea unei piese la masini, si anume un rulment. Desi vehiculul nu imi prvocase neplaceri pana in acel moment, piesa a cedat chiar cu cateva zile inaintea reviziei. Ca urmare am hotarat sa apelez la serviciile unui service. Nevoia a aparut in toamna anului 2009, octombrie, si a fost satisfacuta in luna urmatoare.
II. Cautarea de informatii.
Fiind in cautarea serviciilor unui service auto, despre care detineam in mare masura informatii, volumul cautat nu a fost unul mare.
A.Cautarea interna de informatii. 
a)pe cale pasiva :stiam de existenta unor service-uri de la prieteni care apelasera la serviciile acestora.
b)pe cale activa nu conosteam in acest sens sistemul, deoarece nu mai apelasem la acest tip de servicii spre norocul meu.
B.Cautarea externa de informatii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Experienta personala.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!