Economia Turismului - Circuit

Extras din referat Cum descarc?

CAPITOLUL I
ENUNTAREA TEMEI PRODUSULUI TURISTIC SI JUSTIFICAREA ALEGERII ACESTEIA
Tema produsului turistic este ,, Relaxarea pe apele Deltei Dunarii". Motivul pentru care am ales aceasta tema este acela ca tara noastra este o tara minunata, iar oamenii care doresc ceva diferit, nici munte, nici mare ar trebui sa aleaga Delta Dunarii.
Pentru a se bucura in totalitate de aceasta portunitate, am ales sa organizez o croaziera, astfel nu trebuie sa se ingrijoreze pentru transportul dintr-o parte in alta, iar sejurul lor are loc in totalitate pe apele deltei.
In aceasta vacanta de neuitat, impatimitii sporturilor au ocazia de a face sky nautic, iar pasionatii de pescuit pot sa pescuiasca de placere sau pot chiar sa participe la concursuri in acest domeniu.
CAPITOLUL II
INDICAREA TRASEULUI CU PREZENTAREA LOCALITATILOR SI OBIECTIVELOR TURISTICE
Tulcea - Lac Gorgova - Lebada - Caraorman - Lac Lumina si Lac Puiu - Lac Rosu si Rosulet - Crisan - orasul Sulina cu iesire la Marea Neagra- Dunarea veche - Lac Bogdaproste si Trei Iezere - Mila 23 - Ligheanca - Canal Olguta - Lac Fortuna - Baclanestii Mari -Nebunu-Canal 36-Tulcea
In cadrul celor 5 zile pe care le vom petrece impreuna in aceasta croaziera vom vizita atractiile turistice prezentate mai sus.
CAPITOLUL III
ELEMENTE DE PREZENTARE GENERALA
Perioada taberei: excursie valabila in perioada 5 mai - 2 septembrie
Pretul taberei este de . Pretul este valabil pentru un grup de 25 de persoane. Turistii pot fi romani sau straini, in cadrul personalului disponibil avand si un translator. Plata pentru straini se poate efectua si in euro , anume .......
Personalul pus la dispozitie este urmatorul: 1 sofer , un ghid si un translator
Autocarul va fi pus la dispozitie pe parcursul drumului din Bucuresti si pana-n Delta Dunarii si retur. Translatorul (in cazul in care vor exista si turisti straini) si ghidul vor ramane alaturi de noi pe tot parcursul excursiei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Economia Turismului - Circuit.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!