Croaziera cu Holland America

Extras din referat Cum descarc?

Valabilitate: 24.01.2007-27.05.2007;
Tip oferta: croaziera;
Transport: vapor;
Tara de plecare: Italia;
Localitatea de plecare: Venetia;
Croaziera de 11 zile cu Holland America
De la primele note muzicale,aventura incepe.Va indragostiti aproape imediat deMediterana cu apele ei cristaline,pline de povesti nemuritoare.Bogatiile Rusiei ne asteapta aaturi de peisajele feerice ale Polului Nord.Sofisticatele capitale scandinave alterneaza cu firduri adanci si tacute.Chiar si soarele trebuie sa lucreze peste program pana la miezul noptii sa mentina frumusetea nemuritoare.
Date de plecare:19.04,09:05,29:05;
Ziua 1:-Venetia-plecare:17:00 Piata San Marco este inima orasului cu palate impodobite cu arcade superbe si cafenele stralucitoare.Palatul Dogilor este emblematic pentru arhitectura si istoria orasului.
Ziua 2:-Dubrovnik-sosire:12:00-plecare 20:00.Veche cetate port inconjurata de ziduri splendide ce adapostesc o uimitoare biserica franciscana precum si Palatul de Piatra.
Ziua 3:-Croaziera pe mare-spre Santorini.
Ziua 4:-Santorini-sosire:08:00 plecare 18:00. O insula superba formata din eruptia vulcanilor di Marea Egee,de pe inaltimile careia puteti admira o privesliste de neuitat.
Ziua 5:-Rhodos-sosire:08:00-plecare:18:00.In Orasul Vechi vizitati Palatul Maestrilor,impodobit cu mozaicuri superbe.Orasul vechi iti lasa o impresie de neuitat parca desprinsa dintr-o poveste .Acesta este probabila si motivul pentru care numeroase filme cu subiect din Epoca Evului Mediu au fost realizate aici.Mergeti pe strada Cavalerilor sau faceti un tur al orasului ca sa descoperiti comorile ascunse ale insulei.
Ziua 6:-Kusadasi-sosire 07:00 plecare 18:00.Poarta catre vechea colonie greceasca Efes,unul dintre cele mai bine pastrate situri arheologice.
Ziua 7:-Pireu(Atena)-sosire 07:00 plecare 18:00.Poarta catre metropola Atena cu faimosul Acropole,Piata Constitutiei,Arcul lui Hadrian si stadionul Olimpic.
Ziua 8:-Croaziera pe mare spre Katakolon.
Ziua 9:-Katakolon(Olympia)-sosire 08:00 plecare 18:00.Katakolon este un mic sat,situat in apropierea zonei Olympia,unul dintre cele mai importante situri arheologice din Grecia,loc ce a dat nastere la Jocurile Olimpice si continua sa simbolizeze pacea.In antichitate zone era cunoscuta pentru complexul de temple,chilii si cladiri publice si in contrast cu majoritatea destinatiilor grecesti,Olympia de astazi este inca de un verde abundent.


Fisiere in arhiva (1):

  • Croaziera cu Holland America.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!