Conceptul Green Hotel

Extras din referat Cum descarc?

Hotelurile verzi sunt acele hoteluri "prietenoase cu mediul inconjurator" ai caror manageri sunt interesati sa implementeze politici de economisire a apei, a energiei electrice si de reducere a deversari deseurilor solide in acelasi timp cu economisirea de bani pentru a proteja UNICUL NOSTRU PAMANT!
Ce inseamna conceptul green hotel?
Conceptul a aparut la nivel mondial in anul 1997 iar hotelurile care adopta acest concept trebuie sa indeplineasca o serie de conditii precum incalzirea cu energie solara, alegerea unei ferme in care sa fie duse resturile de macare sau existenta unor gradini in care sa se amenajeze spa-uri naturale in aer liber ori a unor parcuri naturale care sa devina atractii turistice.
Green Hotels Association
Asociatia Green Hotels Association are ca scop punerea laolalta a tuturor hotelurilor ce sunt interesate de problemele legate de mediul inconjurator.
Practic aceasta asociatie pune la dispozitia membrilor ei un ghid de 148 de pagini intesat de idei practice pentru reducerea consumului si micsorarea impactului hotelului asupra zonei in care se afla.
Taxa de membru pentru Green Hotels Association este de 100 de dolari plus 1 dolar pentru fiecare camera a hotelului ce doreste sa se inscrie in organizatie.
Certificarea Green Hotel
Este a 3-a certificare ca importanta la nivel mondial. Reprezinta recunoasterea eforturilor de durabilitate. De asemenea sunt comparate nivelele culturale si responsabilitatii fata de mediu cu cele mai inalte principii mondiale din domeniu.
Moduri in care hotelurile pot ajuta la salvarea planetei
- Folosirea produselor biodegradabile
- Lemnul din care este fabricat mobilierul din camere poate proveni din restu


Fisiere in arhiva (1):

  • Conceptul Green Hotel.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

www.greenhotels.com
www.caterersearch.com
www.hotelsmag.com
www.crfpr.org


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!