Complex Turistic Harmonie

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 1271
Mărime: 1.04MB (arhivat)
Publicat de: Sidonia Rus
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Daca te-ai saturat de aglomeratia din jur, daca te-ai saturat de muzica proasta, daca te-ai saturat de pensiunile bloc de la munte roz, portocaliu, daca te-ai saturat de locuri unde nu exista bunul simt , daca te-ai saturat de locuri in care sunt foarte multi angajati sau propietari care te urmaresc si te agaseaza, atunci poti gasi ceea ce cauti la noi.

Complexul turistic Harmonie se află în Valea Pietrișului, în zona numită și «Trei Brazi ». Situat la 5 km de Predeal, într-un loc pitoresc în inima muntilor, cu o frumoasă panoramă către Pârâul Rece, Bucegi și Piatra Craiului, este locul ideal pentru drumeții, relaxare sau călătorii de afaceri.

Locația este o adevărată oază de natură, frumusețea sa fiind dată de spațiile largi și pline de verdeață. Complexul oferă o gamă variată de posibilități de cazare, venind în întâmpinarea dorințelor fiecărei persoane. Turiștii cazați aici vor avea ocazia să beneficieze de reduceri și de pachete promoționale.

Construcțiile impresionează prin îmbinarea stilurilor clasic cu modern, lăsând o impresie de neuitat, atât prin amplasamentul într-un cadru de vis, cât și prin designul unic și foarte simplu. Construcții ecologice, din lemn cald și piatră naturală, te înconjoară la orice pas.

Complexul este compus din 5 vile ecologice din buștean, având fiecare un design unic, cu un spatiu foarte aerisit, atât în exterior, cât și în interior, beneficind de tot confortul , foarte intime, romantice , făcându-te să te simți cu adevărat în natură.

Puteti sa alegeti sa gustati o mancare delicioasa la preturi foarte accesibile, in fiecare vila existand meniu si pe baza de comanda se aduce la vila. Totodată puteți să beneficiati de un NATURAL MOUNTAIN LOUNGE sau să vă răsfățați cu privilegiul de a servi o cafea sau un vin ecologic într-un loc foarte romantic, în copac. Nu trebuie decât să vă lăsați toate problemele acasă, să veniți să vă simțiți bine, să nu uitați să zâmbiți, să vă bucurați de o muzică bună , să fiți în natură , într-un loc în care puteți să vă relaxați și să socializați. Toate acestea s-au născut din dorința de a oferi oamenilor civilizați și dornici de natură un loc deosebit, unde să vină să se poată relaxa la prețuri de bun simț.

Casa copac - camera cu pat, cada si canapea muzica , hol , wc , terasa. In 2 fagi ;)

CA

Componenta: La parter 1 apartament(living, camera cu baie cu dus, tv ,terasa),1 camera cu baldachin si baie cu dus , Bucatarie complet utilata.

Etaj, 1 apartament( living, camera cu baie cu dus ,tv,terasa), 1 camera cu baldachin si baie cu dus terasa , 1 camera mica cu baiecu dus. Terase exterioare , gratar , parcare.

Vila 2 parter living cu tv si semineu , bucatarie deschisa ,dining 1 camera cu baiecu dus cu iesire in curte , 1 camera cu baldachin si semineu baie cu cada iesire in curte. Etaj Loc pt jocuri remy ,poker , carti etc….. , 1 ap deschis ,camera cu pat si semineu si camera mai mica cu saltea pe jos ,baie cu cada ,terasa. Terasa exterioara , gratar ,parcare.

Preview document

Complex Turistic Harmonie - Pagina 1
Complex Turistic Harmonie - Pagina 2
Complex Turistic Harmonie - Pagina 3
Complex Turistic Harmonie - Pagina 4
Complex Turistic Harmonie - Pagina 5
Complex Turistic Harmonie - Pagina 6
Complex Turistic Harmonie - Pagina 7
Complex Turistic Harmonie - Pagina 8
Complex Turistic Harmonie - Pagina 9
Complex Turistic Harmonie - Pagina 10
Complex Turistic Harmonie - Pagina 11
Complex Turistic Harmonie - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Complex Turistic Harmonie.docx

Ai nevoie de altceva?