Certificare Pensiunea Liliana

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2601
Mărime: 101.02KB (arhivat)
Publicat de: Eleonora Olteanu
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Localizare :

Situata in localitatea Moeciu de Jos, "Pensiunea LILIANA" este plasata aproape de toate caile de comunicatie importante din oras.

Localitatile pe care trebuie sa le parcurgeti din Brasov pana la "Pensiunea LILIANA" sunt: Brasov ,Cristian, Rasnov, Bran, Moeciu de Jos ,"Pensiunea LILIANA".

Moeciu de Jos atrage in primul rand prin oamenii sai extrem de primitori, linistea sa si aerul curat. In plus, aici se pot vizita frumoasa biserica ridicata la anul 1800 cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" si izvoarele ce curg din munte la Cheile Moeciului, formand o mica rezervatie bio-geologica.

Descrierea pensiunii :

Situata intr-un cadru natural, "Pensiunea LILIANA" va gazduieste in orice sezon sau anotimp.

Atat din punctul de vedere al conceptiei, cat si al realizarii practice, in peisajul turistic brasovean ea reprezinta un eveniment unic si benefic. Integrand ideile moderniste cu cele traditionaliste, vila este construita sa raspunda tuturor cerintelor turismului anilor 2006.

Nu este nici motelul care sa-i fie gazda de o noapte autoturistului intarziat din cauza traficului nici refugiul trecatorului ratacit pe vreme urata, ea se adreseaza acelor turisti care au depasit un anumit nivel al pretentiilor, acelora care stiu ce poate sa insemne confortul dar si intimitatea.

Excelent amplasata, aproape de toate caile de comunicatie importante din oras, vila pune la dispozitia clientilor sai 7 camere cu paturi duble, living room, bucatarie,room service, terasa, parcare in curtea inchisa si un loc de joaca propice pentru cei mici, toate camerele dispun de grup social propriu , apa rece+calda permanent , televizor color cu programe prin satelit , gradina frumos aranjata ,incalzire centrala.

Dotari si facilitati:

7 camere cu paturi duble, living room, bucatarie, room service, terasa, parcare si un loc de joaca propice pentru cei mici, accepta animale de casa, wc, dus, cada, incalzire centrala, tv.

In living room se pot servi micul dejun, dejunul si cina dar poate fi si un loc ideal pentru petrcerea zilelor de Craciun, Paste, revelion si onomastici.

In bucataria pensiunii se regasesc cele mai apetisante mancaruri traditionale. Ea ofera bauturi si preparate culinaretraditionale: tuica si vinul casei, mamaliga cu branza, sarmalute cu smantana si alte preparate traditionale din carne pregatite dupa retete locale (carnati, slanina si alte afumaturi).

La cerere se pot prepara si meniuri preferentiale pentru orice gusturi si ocazii.

Agrement:

Se pot vizita frumoasa biserica ridicata la anul 1800 cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" si izvoarele ce curg din munte la Cheile Moeciului, formand o mica rezervatie bio-geologica.

Intr-o atmosfera ce parca sfideaza trecerea timpului turistii pot fi placut surprinsi de pastrarea unor mestesuguri traditionale romanesti cum ar fi prelucrarea lemnului, prelucrarea laptelui la stana, tesutul la razboi. Deasemenea, ei pot participa la sarbatorile traditionale: primavara - Impartitul laptelui; toamna - Ravasitul oilor, cand coboara de la munte, si mai ales la vestitele colinde si obiceiuri stravechi ocazionate de sarbatorile de iarna.

Principala atractie o constituie Castelul Bran care a fost rand pe rand, turn de aparare si control al drumului comercial, punct de vama, resedinta regala si azi muzeu de istorie si arta medievala.

Preview document

Certificare Pensiunea Liliana - Pagina 1
Certificare Pensiunea Liliana - Pagina 2
Certificare Pensiunea Liliana - Pagina 3
Certificare Pensiunea Liliana - Pagina 4
Certificare Pensiunea Liliana - Pagina 5
Certificare Pensiunea Liliana - Pagina 6
Certificare Pensiunea Liliana - Pagina 7
Certificare Pensiunea Liliana - Pagina 8
Certificare Pensiunea Liliana - Pagina 9
Certificare Pensiunea Liliana - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Certificare Pensiunea Liliana.doc

Ai nevoie de altceva?