Analiza particularitatilor turismului de sanatate pe plan national si international

Extras din referat Cum descarc?

Actualitatea temei: In baza unor analize detaliate pe teritoriul republicii a resurselor turistice si a unor ample documentari, este necesar de evidentiat posibilitatile concrete a turismului de sanatate, in concordanta cu valoarea si structura potentialului turistic,cererii si ofertei turistice. 
Turismul de sanatate presupune o excelenta oportunitate de dezvoltare pentru zonele ce dispun de anumite resurse naturale. Integrarea peisajelor naturale si a biodiversitatii ecologice reprezinta o alternativa sigura in atragerea turistilor de peste hotarele tarii. 
Turismul este un sector important al economiei mondiale si are o tendinta de crestere permanenta la nivel international.  
Actualitatea si complexitatea problemei, turismul de sanatate genereaza bunastarea economica a populatiei si este o forma a turismului respectuoasa fata de mediul inconjurator. Astfel se poate spune cu certitudine, ca exista perspective pentru dezvoltarea si promovarea acestuia. Toate aceste aspecte, situatii si probleme nesolutionate analizate in complex au dictat alegerea temei.
Scopul l ucrarii este analiza particularitatilor turismului de sanatate pe plan national si international;
In corespundere cu scopul cercetarii mi-am propus urmatoarele sarcini: 
1.Analiza literaturii de specialitate referitoare la tema in cauza;
2.Studierea si analiza particularitatilor turismului de sanatate pe plan national si international;
Subiectul cercetarii il constituie particularitatile turismului de sanatate pe plan national si international.
Obiectul cercetarii este studierea turismul de sanatate pe plan national si international.
Turismul de sanatate defineste practica de a calatori intr-o alta tara in scopuri terapeutice. Conceptul face referire la toate facilitatile oferite turistilor in scopul imbunatatirii starii lor de sanatate sau obtinerii de beneficii vizand starea fizica si psihica generala. 
Luand in considerare multiplele avantaje oferite de practicarea turismului de sanatate, se impune includerea ofertelor specifice intrun circuit national si international.
De aceea , evolutia turismului pe plan national si international se caracterizeaza, printr-o tendinta de crestere datorita influentei factorilor economici, demografici, politici, sociali. Turismul international are cea mai importanta crestere datorita dorintei oamenilor de a vizita alte tari, de a cunoaste alte civilizatii, obiceiuri ,turismul de sanatate etc. 
Evolutia turismului national si international se poate aprecia prin actiunea a doi indicatori sosirile/plecarile de turisti si incasarile/cheltuielile din turismul international.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza particularitatilor turismului de sanatate pe plan national si international .pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!