Analiza Activitatii Firmei SC Happy Holiday SRL Suceava - Raport de Practica

Cuprins referat Cum descarc?

Capitolul I 3
Capitolul II 3
Capitolul III 4
Capitolul IV 5
Capitolul V 5
Capitolul VI 6
Capitolul VII 8
Capitolul VIII 9


Extras din referat Cum descarc?

CAPITOLUL I
Date cu privire la firma
Denumire: Happy Holiday
Forma juridica: societate cu raspundere limitata (SRL)
Director: Lacramioara Beilic
CAPITOLUL II
Happy Holiday este o agentie de turism relativ tanara, infiintata la data de 7 aprilie 2008, obiectul sau de activitate fiind servicii si activitati de turism. Capitalul social este 200 RON. Actionariatul cuprinde 2 asociati cu parti egale.
Organizarea si functiile firmei. Agentia cuprinde un singur compartiment, cel directorului, caruia ii revin atributii atat pe partea manageriala cat si pe cea operationala, iar functiile indeplinite sunt urmatoarele:
- functia de creatie pornind de la conceperea aranjamentului turistic care trece in prealabil printr-un process de cercetare dezvoltare si de asamblare intr-un pachet de servicii. Agentia de turism aranjeaza pachete de servicii special comandate pentru indivizi sau grupuri de turisti;
- functia de intermediar (distribuire), indeplinita atunci cand agentia vinde voiaje turistice sau elemente ale voiajelor turistice precum si cand rezerva si comercializeaza bilete la mijloacele de transport;
- functia de ofertant al voiajelor turistice in relatiile cu agentiile externe care sunt de accord cu comercializarea voiajelor pe pietele externe pe care activeaza. Partenerii externi preiau sarcina de a promova voiajul turistic si de a trimite grupurile de turisti care au manifestat preferinte pentru consumul voiajului care le-a fost oferit;
- functia de informare si promovare: agentia de turism furnizeaza turistilor sau potentialilor turisti informatiile necesare solicitate si sa stimuleze interesul acestora pentru vizitarea anumitor obiective turistice utilizand diverse forme de publicitate;
- functia de coordonare a derularii corecte a actiunilor turistice in conformitate cu continutul programelor turistice convenite;
- functia de control a calitatii serviciilor contractate pe care le presteaza agentii economici din structurile de primire turistica.
Prin managerul sau, agentia de turism incheie contracte atat cu prestatorii de servicii din turism cat si cu clientii. Deasemenea sunt incheiate si contracte de colaborare pe partea de publicitate. 
CAPITOLUL III
Printre serviciile si produsele pe care agentia de turism Happy Holiday le ofera clientilor se numara :
- organizarea, promovarea si vinzarea de programe si actiuni turistice in tara si in strainatate: excursii, sejururi, vacante, manifestari cultural-artistice , sportive, stiintifice si religioase, alte actiuni interne si internationale;
- rezervarea si comercializarea serviciilor de cazare, masa, transport, agrement, tratament si cura balneara;
- rezervarea si comercializarea de bilete la mijloace de transport, spectacole si manifestari artistice, sportive sau la alte activitati de divertisment si agrement in cadrul sejurului sau programului turistic.
Din oferta curenta fac parte sejurui de 7 nopti in strainatate - Albena, Nisipurile de Aur, Kusadasi-Turcia, Antalya Lara, Spania, Grecia cu cazare la hoteluri de 3,4 si 5 stele, dar si sejurui de 5,6 sau 7 nopti pe litoralul romanesc - Costinesti, Jupiter, Mamaia, Neptun, Saturn.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Activitatii Firmei SC Happy Holiday SRL Suceava - Raport de Practica.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!