Agroturism - Bucovina

Extras din referat Cum descarc?

Agroturismul este acea forma de turism 
in care persoana (sau grupul) se deplaseaza, 
cazeaza si isi desfasoara activitatea intr-un cadru
natural, in mediul rural.
Agroturismul este capabil sa valorifice excedentul de 
cazare existent in gospodaria taraneasca prin implica
turistilor in viata gospodariei si furnizarea acestora de servicii 
si activitati (masa, cazare, interactiune cu mediul socio-natural)
proprii gospodariei taranesti, fara a-i conturba aces
specificul.
Turismul rural imbratiseaza toate activitatile turistice
derulate in mediul rural, avand drept scop valorea potentialului natural si uman al satelor.
Turismul rural (agroturismul) detine o pondere considerabila. Acesta este concentrat in jurul zonelor Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Putna, Gura Humorului si in general in localitatile invecinate manastirilor.  Turismul rural din judetul Suceava se caracterizeaza prin mai multi factori determinanti: dintre cei mai importanti factori am putea aminti:  Calitatea peisajului natural si numeroasele obiective turistice de factura religioase. La acestea se adauga calitatea aerului si a apelor, mai ales a vestitelor izvoare cu apa minerala. 
Un element cheie este ospitalitatea oamenilor, aceasta trasatura fiind definitorie pentru bucovineni. Datorita unui exces de spatiu in gospodariile taranesti (mai ales in zona de munte a judetului) exista posibilitatea gazduirii turistilor in gospodarie, acestora oferindu-se camere aranjate si mobilate in stil bucovinean traditional, cu elemente folclorice de o valoare deosebita.  Demn de retinut este faptul ca in cadrul gospodariilor agroturistice sucevene, turistii au ocazia sa serveasca produse alimentare 100% naturale, fara aditivi, conservanti sau compusi chimici sintetici.


Fisiere in arhiva (1):

  • Agroturism - Bucovina.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!