Studiu de caz Flamingo Computers

Extras din referat Cum descarc?

Flamingo International S.A. are rolul de Societate Holding pentru Grupul Flamingo, din care fac parte alte douazeci si trei de societati, (unsprezece in Romania si douasprezece in strainatate) aflate in Legaturi Stranse cu Flamingo International, cele mai importante dintre acestea fiind Flamingo Computers si Flamingo Distribution. Activitatea comerciala a Grupului Flamingo trebuie analizata prin prisma activitatii comerciale a tuturor entitatilor cu care Societatea se afla in Legaturi Stranse . 

Descrierea Emitentului

Informatii generale

Flamingo International S.A., impreuna cu celelalte societati din Grupul Flamingo ocupa o pozitie de prim rang in domeniul productiei, distributiei si vanzarii catre consumatori a produselor de tehnologia informatiei si electronice. Flamingo International S.A. a fost infiintata si inregistrata la Registrul Comertului la data de 7 iulie 1999 cu numarul de inregistrare J40/6174/1999, cod unic de inregistrare 11937104, sub denumirea ,,Flamingo International S.A.", ca societate pe actiuni, persoana juridica romana, cu durata de functionare nelimitata, infiintata si functionand in conformitate cu Legea Societatilor Comerciale. 
Sediul social al Flamingo International S.A. este situat in Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 121, sector 1, Bucuresti. 
Sediul economic central al Grupului Flamingo este situat in Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 44-48, judetul Ilfov. 

Obiectul de activitate 

Domeniul principal de activitate al Flamingo International S.A., asa cum a fost recodificat conform nomenclatorului CAEN si inregistrat in Registrul Comertului este exprimat generic ca fiind ,,Comertul cu ridicata al masinilor, echipamentelor si furniturilor" (CAEN 518), iar obiectul principal de activitate este ,,Comertul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului" (CAEN 5184). Actul Constitutiv prevede o gama foarte larga de activitati secundare, pe care societatea le desfasoara sau, dupa caz, le poate desfasura in urma obtinerii autorizatiilor prevazute de lege pentru astfel de activitati.
De asemenea, Societatea , in anticiparea unei posibile oportunitati de a-si diversifica activitatea, s-a orientat pe anumite directii economice care nu se afla in mod necesar in stransa legatura cu obiectul sau de activitate. 

Sedii secundare

Grupul Flamingo desfasoara, in cadrul a numeroase locatii secundare, o activitate extinsa pe teritoriul Romaniei si se afla in faza de dezvoltare a operatiunilor sale din strainatate. 
Flamingo International S.A. nu are un numar foarte mare de puncte de lucru/sedii secundare, intrucat activitatea de vanzare catre clientii finali se desfasoara in principal prin intermediul Flamingo Computers si Flamingo Distribution precum si, intr-o masura mai restransa, prin alte societati cu care se afla in Legaturi Stranse. 
Societatea a inregistrat pana in prezent la Registrul Comertului infiintarea a doua puncte de lucru, in Zona Libera Giurgiu, judetul Giurgiu si in Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 44-48, judetul Ilfov, pentru care a incheiat contracte de inchiriere cu Flamingo Computers, societate membra a Grupului si proprietara respectivelor locatii. 
Conform prevederilor Actului Constitutiv , Societatea poate infiinta sedii secundare cu aprobarea Consiliului de Administratie, atat in tara, cat si in strainatate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de caz Flamingo Computers.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!