Transportul în Rusia

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Transporturi
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 43 în total
Cuvinte : 17933
Mărime: 77.33KB (arhivat)
Publicat de: Agnos Dobre
Puncte necesare: 6

Extras din referat

TRANSPORTUL IN RUSSIA

În Rusia, cu vasta pe teritoriul său se combină operaţiunile într-un singur set de practic toate sectoarele economiei. Acest transport nu oferă numai de stat de funcţionare normală, dar de securitate naţională şi integritatea.

Transportul în Rusia a avut un loc special pe turn de secol ne poate spune pe bună dreptate despre istoric, rolul său în dezvoltarea statului rus:. Rareori cer din Rusia a fost paşnică şi prosperă revoluţii, războaie, foamete şi devastarea, în perioada de recuperare a economiei. Dar istoria arată că ori de câte ori renaştere a ţării noastre a început cu dezvoltarea transportului.

Vehicule ar trebui să ofere economie mult mai mult decât lăţimea de bandă necesară şi oportunităţile de transport de marfă. În sistemul unificat de complex economic naţional de transport a ţării are un loc special. El este unul dintre sectoarele care constituie infrastructura a economiei.

domeniul de aplicare în ce mai mare a producţiei sociale, extinderea utilizării industriale a resurselor naturale, dezvoltarea relaţiilor economice şi culturale între atât pe plan intern şi cu ţări străine, cerinţele naţionale de apărare nu pot fi realizate fără o dezvoltare puternică a tuturor modurilor de transport, ramificata pe scară largă reţea de mijloace de comunicare, mobilitate ridicată şi manevrabilitate pentru toate tipurile de transport. Pentru Rusia, care ocupă o mare parte a terenului de pe glob şi a distanţelor mari între Limitele de est şi de vest, valoarea a sistemului de transport este extrem de mare.

Transport în ţara noastră contribuie la soluţia de astfel de politică aspecte importante ca eliminarea de înapoiere economică a zonelor marginale, distincţia dintre oraş şi sat, extinderea relaţiilor dintre popoarele din ţările noastre, consolidarea prieteniei lor, schimbul de realizări în toate sectoarele economiei şi cultural.

De transport este crucială pentru cooperare culturală şi economică între Rusia şi alte ţări, consolidarea şi dezvoltarea sistemului de management economic, în abordarea problemelor socio-economice. Furnizarea de pe teritoriul unui sistem de transport bine dezvoltat este unul dintre factorii atrage oameni şi industrie, un avantaj important pentru distribuirea forţelor de producţie şi permite efectul de integrare. Doar de transport creează condiţiile pentru formarea de pieţele locale şi naţionale.

Transport - o parte importantă a economiei ruse. Importanţa de transport este determinat de rolul său în împărţirea teritorială a muncii sociale: domeniile de specializare, dezvoltarea lor integrate sunt imposibile fără un sistem de transport. factor de transport afectează locaţie industriale. Fără a se lua în considerare acest lucru, este imposibil să se realizeze o distribuţie raţională a forţelor de producţie.

Transport afectează concentrarea producţiei. În cazul în care concentrarea producţiei este important să se determine dimensiunea optimă a întreprinderilor. Depinde de acest nivel de costurile forţei de muncă şi costurile de producţie.Creşterea capacităţii de intreprinderi, de obicei însoţită de declinul lor. La stabilirea limitelor de concentraţie adecvată a producţiei determină costurile totale de producţie şi transport de produse, şi anume, altele decât probleme tehnice, tehnologice şi financiare, facilitatea de localizare anumită adresă şi cheltuielile de transport incluse în costul de producţie.

Concentraţia de producţie duce la o zonă de expansiune pentru produse. În cazul în care componenta de transport, care include costurile de transport materii prime şi combustibili în domeniile de producţie şi produselor finite în zonele de consum va creşte cu creşterea distanţei de transport într-o măsură mai mare decât costurile reduse de concentrare de producţie, creşterea în mărime a întreprinderii nu va fi eficientă. De exemplu, creşterea capacităţii centralelor termice care rulează pe gazon, pot fi nerentabile în cazul în care, din cauza transportului pe distanţe mai lungi de costurile de transport turbă depăşesc economiile din reducerea costurilor de energie electrică.

În condiţiile de piaţă concentrarea producţiei a crescut la un nivel calitativ nou - pentru a crea un set de întreprinderi industriale în aceeaşi zonă cu industriile generale de sprijin, lucrări de inginerie şi utilităţi, facilităţi şi facilităţi culturale - complexele-teritoriale de producţie (TPC).

influenţă mare de transport pe concentrarea producţiei în agricultură. Pentru concentrarea producţiei agricole este importantă utilizarea integrată a transportului feroviar şi rutier, care prevede logistică şi aprovizionare cu produse agricole la gara.

Contabile pentru termenul de transport este necesară în determinarea limitelor optime de specializare a producţiei. Atâta timp cât economiile din costurile de producţie mai mici, la o firma specializata nu va depăşi costurile suplimentare de transport pentru transportul de produse de aceasta companie, specializare este eficient.

Costurile de transport trebuie să fie luate în considerare în stabilirea limitelor corespunzătoare co-producţie. Cooperarea ca o specializare şi de concentrare de sens economic în cazul în care economiile din costurile de producţie mai mici companii afiliate nu depăşeşte costurile suplimentare de transport cauzate de distanţa de transport a crescut de produse de aceste întreprinderi.

Transport afectează, de asemenea, o combinaţie de industrie - unirea diferite industrii într-o singură întreprindere, caracterizată prin producerea şi integritatea teritorială. Componenta de transport, definind o zonă de distribuţie de produse, influenţează localizarea şi suprafaţa de lucrări. În contrast cu specializare în industria producţiei agricole nu este legată de alocarea de industrii sau societăţi care produc un produs sau o parte din ea.

Specializarea aici nu este separarea, dar sectoarele prioritare de dezvoltare pentru care există condiţii favorabile. (Alegerea de industrii, determină specializarea agriculturii, în plus faţă de factorii naturali, efectul este în mare măsură o întreprindere agricolă cu privire la plasarea de mari centre industriale), de exemplu, componenta de transport este de asemenea, luate în considerare la calcularea eficienţei economice a specializare a producţiei agricole.

Când producţia a reprezentat pentru plasarea şi necesitatea de a transportului de masă de materii prime şi produse finite, portabilitatea lor, securitatea rutelor de transport, capacitatea lor, etc În funcţie de impactul acestor componente sunt considerate variante de locatie facilitate. Raţionalizarea transport afectează eficienţa producţiei, atât întreprinderile individuale şi regiuni şi ţări ca un întreg.

Preview document

Transportul în Rusia - Pagina 1
Transportul în Rusia - Pagina 2
Transportul în Rusia - Pagina 3
Transportul în Rusia - Pagina 4
Transportul în Rusia - Pagina 5
Transportul în Rusia - Pagina 6
Transportul în Rusia - Pagina 7
Transportul în Rusia - Pagina 8
Transportul în Rusia - Pagina 9
Transportul în Rusia - Pagina 10
Transportul în Rusia - Pagina 11
Transportul în Rusia - Pagina 12
Transportul în Rusia - Pagina 13
Transportul în Rusia - Pagina 14
Transportul în Rusia - Pagina 15
Transportul în Rusia - Pagina 16
Transportul în Rusia - Pagina 17
Transportul în Rusia - Pagina 18
Transportul în Rusia - Pagina 19
Transportul în Rusia - Pagina 20
Transportul în Rusia - Pagina 21
Transportul în Rusia - Pagina 22
Transportul în Rusia - Pagina 23
Transportul în Rusia - Pagina 24
Transportul în Rusia - Pagina 25
Transportul în Rusia - Pagina 26
Transportul în Rusia - Pagina 27
Transportul în Rusia - Pagina 28
Transportul în Rusia - Pagina 29
Transportul în Rusia - Pagina 30
Transportul în Rusia - Pagina 31
Transportul în Rusia - Pagina 32
Transportul în Rusia - Pagina 33
Transportul în Rusia - Pagina 34
Transportul în Rusia - Pagina 35
Transportul în Rusia - Pagina 36
Transportul în Rusia - Pagina 37
Transportul în Rusia - Pagina 38
Transportul în Rusia - Pagina 39
Transportul în Rusia - Pagina 40
Transportul în Rusia - Pagina 41
Transportul în Rusia - Pagina 42
Transportul în Rusia - Pagina 43

Conținut arhivă zip

  • Transportul in Rusia.docx

Te-ar putea interesa și

Lumea slavă - o perspectivă geopolitică

Introducere Analiza lumii slave are o semnificantie deosebita în geopolitica actuala, având în vedere importanta crescânda a politicilor...

Mediul de Securitate în Spațiul de Interes Strategic al României

INTRODUCERE Mediul de securitate, amplu monitorizat, analizat şi cu instituţii dedicate pentru previzionarea evoluţiilor acestuia, pare a fi...

Resursele Energetice - Motiv de Tensiuni, Crize și Conflicte

Introducere Această lucrare abordează o temă de actualitate în domeniul relaţiilor internaţionale, şi anume Resursele energetice- motive de...

Internaționalizarea Companiei Lukoil în România

PREZENTARE Pe data de 25 noiembrie 1991 a fost infiintata compania de stat LangepasUraiKogalymneft din Federatia Rusa, care includea asociatiile...

Studiu privind sectorul gazelor naturale

Romania are cea mai mare piata de gaze naturale din Europa Centrala si a fost prima tara care a utilizat gazele naturale in scopuri industriale....

Marketing internetional - raport de țară - Rusia

Cap.1 Prezentarea pe scurt a Federatiei Ruse Federatia Rusa este cel mai mare stat din lume si ocupa 11,5% din teritoriul modial, suprafata sa...

Regiunea Mării Negre

1. Introducere Dinamica cooperării în arealul Mării Negre este puternic influenţată de mutaţiile ce au avut loc în Europa, Orientul Mijlociu şi...

Relațiile comerciale UE-Rusia

Balanta comerciala a Uniunii Europene Balanta comerciala reprezinta un tablou statistico-economic in care se inscriu si prin care se compara...

Ai nevoie de altceva?