Structura și organizarea unui depozit

Extras din referat Cum descarc?

Depozitarea marfurilor, respectiv stocarea acestora, este strans legata de procesele de transport. Activitatile de extractie si prelucrare a materiilor prime, a semifabricatelor se desfasoara, de regula, in localitati diferite, situate la anumite distante unele de altele. 
Depozitarea marfurilor este echivalenta cu un transport in timp al acestora si nu in spatiu. 
natura a determinat o anumita periodicitate in agricultura, recoltele fiind stranse in anumite perioade ale anului; 
conditiile climaterice deosebite (inzapezirile, inundatiile, inghetul etc.) afecteaza de regula transporturile, mergand pana la sistarea acestora in anumite perioade, sau determinand reducerea volumului marfurilor transportate;
anumite produse se consuma exclusiv in anumite perioade ale anului, asa cum sunt lemnele de foc in timpul iernii; altele se consuma in tot cursul anului, dar, in principal, intr-o anumita perioada.


Fisiere in arhiva (1):

  • Structura si organizarea unui depozit.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!