Proiectare unui Transport a 3000 T Sare pe Traseul Ocnele Mari-Frankfurt

Extras din referat Cum descarc?

Marfa care trebuie transportata este sarea, provenita din salina Ocnele Mari, judetul Ramnicu Valcea, Romania si are ca destinatie orasul Frankfurt, Germania. 
Acesta marfa va avea urmatorul traseu: Ocnele Mari-Raureni-Ramnicu Valcea-Sibiu-Deva-Arad-Szeged-Budapesta-Viena-Munchen-Stuttgard-Karlsruhe-Frankfurt. Acest traseu are lungimea de 1.608 Km(fig.1). Drumul de la Ocnele Mari pana la Raureni se va face cu tirul. Distanta acestui traseu este de 7,8 km(fig.2). Se poate face si cu trenul dar infrastructura feroviara de pe acest traseu nu suporta un asemenea tonaj (3.000t). 
Fig.1
fig.2
Pentru traseul Ocnele Mari-Raureni se vor folosi un numar de 20 de auto-tractoare cu semi remorca cu 3 axe ce pot cara 45 de tone. La un singur drum se vor cara in jur de 500 tone de sare. Este nevoie ca cele 20 de auto-tractoare cu semiremorca sa faca 6 transporturi de fiecare.
Pentru restul traseului de la Raureni la Frankfurt se va face cu trenul deoarece este mult mai ieftin. Si vor fi nevoie de 2 garnituri a cate 25 de vagoane. Fiecare vagon putand cara cate 60 de tone fiecare. Fiecare garnitura fiind trasa de cate o locomotiva diesel-electrica(LDE). 
Vagoanele sunt cele de marfa EACS (3). Acest vagon este destinat transportului de marfuri varsate in vrac (produse agricole, carbune, etc.) sau marfuri obisnuite ca: laminate, cherestea, tigle, lemne de foc, diverse masini, apte pentru a fi transportate cu vagoane descoperite.
Este complet metalic in constructie sudata avind mecanism de descarcare individual, actionat manual.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiectare unui Transport a 3000 T Sare pe Traseul Ocnele Mari-Frankfurt.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!