Automatul de trafic

Cuprins referat Cum descarc?

Automat de trafic .. 3
Exemple de automate de trafic . 3
1. Automat de dirijare a traficului - ACTROS . 3
2. Automat de dirijare a traficului - ITC 2 .. 6
3. Automat de dirijare a traficului - ITC 2 MINI . 9
4. Automat de dirijare a traficului - ITC 3 12
5. Automat de dirijare a traficului pentru autostrazi - SMC .. 15
Bibliografie .. 19


Extras din referat Cum descarc?

Automat de trafic Automatele de trafic sunt sisteme inteligente de dirijare a traficului ce inregistreaza performante ridicate in conditii de trafic aglomerat si imprevizibil, tipic drumurilor de astazi. Avantaje ale folosirii automatului de trafic: -  siguranta traficului -  solutie operationala cu eficienta ridicata -  usor de folosit -  usor de extins -  o arhitectura deschisa pentru integrarea simpla cu alte sisteme -  adaptabilitate pentru evolutia tehnologiilor -  automatizarea managementului traficului; -  managementul incidentelor si suport pentru servicii de urgente; Sistemele de acest gen ofera avantaje privind siguranta, fluiditatea traficului si economisirea timpului de deplasare.
Exemple de automate de trafic
1. AUTOMAT DE DIRIJARE A TRAFICULUI - ACTROS ACTROS ofera o arhitectura modulara pentru o adaptare flexibila si individuala, potrivita pentru majoritatea sistemelor de control al traficului. Este bazat pe o arhitectura hardware rapida si compacta, divizata in trei parti: module sistem , module functionale si componente optionale.
ACTROS este utilizat pentru controlul individual al intersectiilor, sau ca modul component al unui sistem de management al traficului mai comprehensiv (inteligent). O varietate de interfete centrale, asigura integrarea facila in toate mediile importante de gestionare a traficului. In acest scop , in special standardul deschis pentru interfetele centrale, OCIT , este complet sustinut. ACTROS suporta de asemenea interfete specifice ale unor anumiti producatori, incluzand interfetele pentru computerele SIEMENS. ACTROS executa urmatoarele procese de control: LISA+, VS-PLUS, PDM/TL (cu Motion), TRELAN/TRENDS, cat si modificari in cadrul secventelor individuale de program. In principal este folosita platforma extensiva de inginerie a traficului LISA+, echipata standard. Arhitectura hardware imbunatatita ACTROS ofera o arhitectura modulara pentru o adaptare individuala si flexibila, potrivita cu aproape toate sistemele de control al traficului. Este bazat pe o arhitectura hardware rapida si compacta, divizata in trei parti: module sistem, module functionale si componente optionale. Ergonomie si siguranta ACTROS ofera noi standarde in ceea ce priveste ergonomia si siguranta in exploatare. Poate fi controlat cu usurinta, local cu ajutorul unitatii de control integrate, sau cu un server Web integrat ACTROS, prin intermediul unui PDA, sau al unei statii de lucru cu Microsoft Internet Explorer. Conceptul de siguranta ACTROS a condus la realizarea unui produs cu o tehnologie definita de siguranta. Toate iesirile de lampi sunt monitorizate in curent si tensiune. Toate starile semafoarelor sunt monitorizate , identificate si controlate conform DIN VDE 0832 Part 100 si a normelor pentru sistemele de trafic (RiLSA).


Fisiere in arhiva (1):

  • Automatul de trafic.pdf

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

***https://www.swarco.com/romania-ro/Produse-si-Servicii/Managementul-Traficului


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!