Campania de relații publice - Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București

Extras din referat

PLAN DE CAMPANIE
ORGANIZATIA: 
ACADEMIA DE POLITIE "ALEXANDRU IOAN CUZA" DIN BUCURESTI propune o campanie de informare si constientizare a opiniei publice cu privire la concursul de admitere organizat de aceasta institutie de invatamant superior precum si de avantajele de care se pot bucura noi studenti admisi.
In decursul timpului au fost demarate mai multe campanii cu privire la avantajele formarii unei cariere in domeniul sigurantei si ordinii publice, campanii care consideram ca si-au atins intr-o foarte mare masura obiecivele, dovada fiind numarul mare de candidati la concursul de admitere.
DEFINIREA PROBLEMEI:
In fiecare an Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti organizeaza admiterea in cadrul Facultatii de Politie, Facultatii de Pompieri si Facultatii de Arhivistica. Admiterea se face numai pe baza de concurs care se desfasoara in conformitate cu actele normative in vigoare si cu regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere 2014 in cadrul Academiei de Politie "A.I.Cuza" aprobat de Senatul Academiei.
Se poate observa ca in ultimi ani numarul absolventilor de liceu a scazut considerabil, fapt pentru care Academia de Politie trebuie sa faca eforturi sustinute in vederea atragerii a unui numar cat mai mare de absolventi de liceu care sa isi doreasca sa urmeze cursurile Academiei.
In acest fel Academia de Politie urmareste ca la concursul de admitere numarul de candidati pe loc sa fie cat mai mare pentru a avea, ulterior, studenti cat mai capabili si bine pregatiti. 
ANALIZA SITUATIEI:
S - puncte tari:
- informarea si consientizarea publicului cu privire la concursul de admitere organizat de Academia de Politie si cu privire la avantajele unei cariere in politie.
W - slabiciuni: 
- nu se aloca suficiente fonduri pentru promovarea institutiei;
- dezinteresul tot mai mare al studentilor de liceu fata de continuarea studiilor.
O - oportunitati: 
- cresterea gradului de informare al publicurilor cu privire la avantajele oferite studentilor Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti atat in decursul anilor de studiu, cat si la finalizarea acestora ;
- cresterea numarului de participanti la concursul de admitere. 
T- amenintari: 
- preferinta elevilor de liceu fata de alte institutii de invatamant superior;


Fisiere in arhiva (1):

  • Campania de Relatii Publice - Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!