Sistemul Politic al Germaniei

Extras din referat Cum descarc?

Dupa catastrofa celui de-al "Treilea Reich", a dictaturii national socialiste sub Adolf Hitler, s-a nascut democratia noua a Germaniei. Imediat dupa 1945, Constitutia tarii a fost, initial, cu titlu provizoriu.
Constitutia este Legea Fundamentala
In Germania de Vest a fost adoptata Constitutia, valabila si in ziua de azi, in anul 1949. Aceasta ar fi trebuit de fapt sa fie o lege fundamentala tranzitorie, pana cand fosta RDG avea sa se uneasca, din nou, cu Vestul. Din 3 octombrie 1990 exista o singura Germanie unificata, iar constitutia noii Republici Federale s-a nascut tocmai din acea solutie de compromis.
Invatamintele istoriei - Niciodata o alta dictatura!


Fisiere in arhiva (1):

  • Sistemul Politic al Germaniei.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!