Serviciul Diplomatic al Rusiei

Extras din referat Cum descarc?

Prin serviciu diplomatic se intelege activitatea institutiilor diplomatice si consulare ale statului in ansamblul lor si a personalului angajat in aceste institutii, abilitate sa promoveze politica externa a acestui stat, inclusiv relatiile economice externe si raporturile cu statele lumii si organismele internationale, atit in cadrul frontierelor sale, cit si in afara lor.
Un serviciu extern profesionist si bine organizat  ca o componenta integranta a Serviciului Public al Federatiei Ruse reprezinta cea mai importanta conditie pentru punerea in aplicare cu succes a functiilor statului, rezolvarea problemelor strategice si tactice ale politicii ruse pe arena internationala. Prin urmare, sarcina prioritara este de a promova eficienta si prestigiul serviciului diplomatic, competenta profesionala a tuturor institutiilor diplomatice si a angajatilor acestora.
Experienta istorica demonstreaza faptul ca statul este puternic nu numai pentru puterea sa economica, capacitatile stiintifice, tehnologice si militare, dar si pentru diplomatia sa, serviciul diplomatic abil si flexibil, profesional si potentialul moral al personalului corpului diplomatic. Acest serviciu determina succesul in rezolvarea problemelor de politica externa cu care se confrunta statul. Mai ales in cazul in care istoria sa nu este foarte indelungata, si tine pasul cu aparitia Rusiei ca stat democratic. Valoarea eficientei, profesionalismului, competentei diplomatiei, institutiilor diplomatice si angajatiilor lor creste obiectiv in momentele cruciale din istoria statului, atunci cand schimba cadrul juridic si entitatea sa socio-politica.
Pe de alta parte, modificarile in managementul, organizarea, formele si modelele structurilor diplomatice sunt provocate de modificarea unui anumit sistem de relatii internationale, de globalizarea si internationalizarea problemelor internationale, consolidarea influentei noilor tehnologii informationale, cresterea ponderii activitatilor multilaterale diplomatice.


Fisiere in arhiva (1):

  • Serviciul Diplomatic al Rusiei.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!