Cultura Politică

Extras din referat Cum descarc?

Cultura politica  reprezinta un ansamblu de valori materiale si spirituale care sunt create de comunitatile nationale in  scopul organizarii mai eficiente si a conducerii mai eficiente a societatii.
Cultura politica cuprinde in sine informatie despre originea, sursele, caracterul si particularitatile sistemului politic, a regimului politic, constiintei sociale, comportamentul grupelor, claselor, proceselor sociale-viata politica in general este imposibila daca nu cunoastem care este originea, comportamentul politic a grupelor, claselor, cultura politica gasindu-si reflectarea in activitatea institutiilor sistemului politic (stat, partide). Nivelul culturii politice indica nivelul de dezvoltare a societatii. De aici desprindem care este nivelul de cunoastere a societatii, adica societatea se implica sau nu in viata politica, respectiv se rezulta nivelul de activitatea, sunt activi sau nu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Cultura Politica.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!