Cultura Politica

Extras din referat Cum descarc?

Cultura politica  reprezinta un ansamblu de valori materiale si spirituale care sunt create de comunitatile nationale in  scopul organizarii mai eficiente si a conducerii mai eficiente a societatii.
Cultura politica cuprinde in sine informatie despre originea, sursele, caracterul si particularitatile sistemului politic, a regimului politic, constiintei sociale, comportamentul grupelor, claselor, proceselor sociale-viata politica in general este imposibila daca nu cunoastem care este originea, comportamentul politic a grupelor, claselor, cultura politica gasindu-si reflectarea in activitatea institutiilor sistemului politic (stat, partide). Nivelul culturii politice indica nivelul de dezvoltare a societatii. De aici desprindem care este nivelul de cunoastere a societatii, adica societatea se implica sau nu in viata politica, respectiv se rezulta nivelul de activitatea, sunt activi sau nu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Cultura Politica.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!