Placaje Faianta

Extras din referat Cum descarc?

Placajele din faianta sunt lucrari de finisaj care constau in acoperirea peretilor sau a unor elemente de constructie cu placi din materiale naturale si artificiale de o calitate superioara care pot fi aplicate in diferite moduri 
Placile de faianta se obtin din argile de culoare alb pana la galbui, opac, cu spartura poroasa si acoperite cu glazura. Amestecul necesar de materiale cuprinde cca.50% caolin sau argila refractara, 40% nisip cuartos si 10% feldspat ca fondant.
De protejare - a elementelor de constructie impotriva unor agenti atmosferici sau impotriva unor actiuni mecanice (lovituri, zgarieturi);
Igienic - de a crea suprafete netede care se intretin usor;
Estetic - decorativ;
De izolare - (termice ,fonice).
Materiile prime sunt:
- Argila;
- Caolinul de Vadu Crisului;
- Dolomita;
- Calcarul.


Fisiere in arhiva (1):

  • Placaje Faianta.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!