Recrutarea si Selectia Personalului intr-o Firma - TRW Automotive

Extras din referat Cum descarc?

TRW Automotive
Cu mai mult de 63000 de angajati si 209 de locatii in toata lumea, cu vanzari de peste 13 mld USD, TRW Automotive se situeaza printre primii 10 furnizori ai industriei de automobile mondiale si are in spate o lunga traditie in dezvoltarea sistemelor de siguranta a automobilelor. 
TRW Automotive Safety Systems Romania si-a inceput activitatea in Timisoara la inceputul anului 2004. In prezent, in locatia din Timisoara exista mai multe procese de productie, de la turnare de schelete de magneziu pentru volane, injectare de spuma poliuretanica, imbracare in piele a volanelor pana la asamblare de taste si montare module de airbag. 
In 2007 TRW si-a extins capacitatile de productie, prin deschiderea a doua locatii noi, sateliti ai fabricii din Timisoara, in Caras-Severin, la Oravita si in jud. Hunedoara, la Lupeni. In cele 3 locatii, sunt peste 1600 de angajati.
Anul 2007, a marcat si inaugurarea unui centru de inginerie in domeniul Embedded Automotive Software avand ca si competente testarea si dezvoltarea de algoritmi de control pentru sisteme de control a stabilitatii, dezvoltarea de tool-uri precum si activitati de cercetare.
- Inregistrare, cod CAEN
Firma: SC. TRW AUTOMOTIVE SAFETY SYSTEMS SRL
Sediu social: MUNICIPIUL TIMISOARA, Str. Macin, Nr.16, Judetul Timis
Cod unic de inregistrare: 16191624 din data 02/03 2004 
Numar de ordine in registrul comertului: J35 / 529 / 2004 din data 01/03/2004
CodCAEN: 2931: Productia de piese si accesorii pentru autovehicule si motoare de autovehicule;
5157: Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor; 
Sediul secundar din ORAS ORAVITA, Str. Timisorii, Nr.1, Judetul Caras-Severin, (Punct de lucru - Cod CAEN 2931, 5157).
- Obiectul de activitate al firmei
TRW Automotive functioneaza cu o linie de productie globala a Sistemului de Siguranta pentru Pasageri (OSS). OSS este format din patru linii de productie: airbag-uri (IRS), generatoare, centuri de siguranta (SBS) si volane (SWS). Echipa OSS din Timisoara si implicit cei patru sateliti din Oravita, Resita, Lupeni si Deta produc:
- volane din piele, lemn si poliuretan
- volane multifunctionale cu incalzire si senzori de vibratii
- armaturi din magneziu, aluminiu si otel
- module de airbag
- airbag-uri adaptive
- elemente de decor 
- module airbag imbracat in piele.
- Misiunea firmei
Anul 2009 a fost pentru fabrica din Tmisoara o adevarata provocare deoarece cresterea productiei de-a lungul anului a fost ca si urcarea pe un munte, cu cativa pasi inapoi, dar de asemenea s-a mers incet si inainte. 
Comparand cu volumele produse in timpul crizei economice de la inceputul anului, TRW si-a dublat productivitatea in toate ariile de productie in ultimele luni, datorita unei stimulari fortate de cateva guverne europene si incheie anul cu un record de aproape 2,4 milioane de volane si 1,9 milioane de airbag-uri produse.
TRW Timisoara si-a propus sa creasca pentru a fi una din cele mai mari fabrici de productie a volanelor din intreaga lume si este hotarata sa actioneze (sa se comporte) ca si punct strategic al TRW-ului pentru a se intinde spre noi piete in tarile de est si pentru a putea oferi clientilor preturi competitive pentru componentele produse.
- Obiectivele firmei
TRW Timisoara are ca obiectiv sa devina "cea mai buna marca" si cu reputatie pozitiva in Romania, dar si in cadrul familiei TRW. Multe imbunatatiri s-au facut deja in ultimii ani, dar pentru viitor si-au propus sa se concentreze asupra a trei obiective majore:
- siguranta pentru angajati (zero accidente in timpul lucrului, zero riscuri pentru viata si sanatate);
- calitatea produselor (mai putin rebut, zero reclamatii de la clienti);
- productivitatea proceselor (utilizarea in proportie de 95% a echipamentelor si resurselor umane).
Calitatea este deosebit de importanta din mai multe motive si TRW produce pentru cei mai mari si cei mai exigenti clienti din industria constructoare de masini: BMW,Ford, Daimler, Fiat, Renault, Porsche, Volkswagen, etc. Satisfacerea clientilor are un impact considerabil asupra rezultatelor economice ale firmei si viitorului.
Asigurarea calitatii reprezinta totalitatea masurilor luate pentru a obtine calitatea ceruta. Activitatile realizate sistematic in aceasta directie sunt planificate pentru a oferi nivelul corespunzator de incredere ca un anumit produs sau serviciu va satisface anumite cerinte date in ceea ce priveste calitatea. 
Incepand cu conducerea de varf a intreprinderii si pana la ultimul angajat, toti sunt raspunzatori pentru calitate. Toate compartimentele intreprinderii participa larealizarea calitatii si asigurarea ei, in fiecare dintre etapele procesului industrial (marketingul, proiectarea, aprovizionarea, productia, tinerea sub control a productiei, inspectiile si incercarile, transportul, instalarea la cumparator si service-ul).


Fisiere in arhiva (1):

  • Recrutarea si Selectia Personalului intr-o Firma - TRW Automotive.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!