Politica Audiovizualului

Extras din referat Cum descarc?

,, Europa intentioneaza sa continue pe aceasta traiectorie de civilizatie, de progres si de prosperitate ; doreste sa ramana un continent deschis catre cultura, cunoastere si progres social " 
Unul dintre programele Uniunii Europene il reprezinta Politica Audiovizualului, care cuprinde aspecte din urmatoarele domenii: cinema si mass-media audiovizuala. 
In timp ce statele membre sunt responsabile cu asigurarea asistentei in ceea ce priveste productia, Uniunea joaca un rol important in crearea si raspandirea culturii, si in special, in industria audiovizualului. Astfel, programul are in vedere dezvoltarea, distributia si promovarea elementelor europene de audiovizal ( cinema si televiziune).
2. Ciclul Politicii Audiovizualului
Intr-o societate democratica, legislatia din domeniul mass-media trebuie sa fie bazata pe prezumtia libertatii dar si a drepturilor omului. 
Articolul 10 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului proclama libertatea de exprimare, inclusiv dreptul la opinii si de a primi si comunica informatii


Fisiere in arhiva (1):

  • Politica Audiovizualului.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!