Hotel Restaurant Belvedere Strategie de Schimbare Organizationala

Cuprins referat Cum descarc?

I. PREZENTAREA SOCIETATII COMERCIALE
1. Informatii Hotel BELVEDERE;
2. Localizarea;
3. Cazarea;
4. Facilitati;
5. Agrement
II 1. ANALIZA ORGANIZATIEI SI IDENTIFICAREA CONTINUTULUI SI A CARACTERISTICILOR SCHIMBARII
1.1 Analiza SWOT
1.1.1 Puncte tari (S)
1.1.2 Puncte slabe (W)
1.1.3 Oportunitati (O)
1.1.4 Amenintari (T)
1.2 Identificarea continutului si a caracteristicilor schimbarii
1.3 Identificarea fortelor implicate in schimbare
1.3.1. Identificarea grupurilor implicate in procesul schimbarii;
1.3.2.Masa critica;
2. PREGATIREA SCHIMBARII
2.1 Definirea strategiei de management a schimbarii organizationale;
2.2. Pregatirea echipei de realizare a schimbarii
3. EFECTUAREA SCHIMBARII
3.1 Elaborarea planului de realizare a schimbarii
3.2 Adoptarea si implementarea strategiei de schimbare 
4. MONITORIZAREA SI CONSOLIDAREA SCHIMBARII


Extras din referat Cum descarc?

MATRICEA SCHIMBARILOR ORGANIZATIONALE
I - PREZENTAREA SOCIETATII COMERCIALE
1. Informatii Hotel BELVEDERE
Hotelul Belvedere este situat in centrul municipiului Braila in imediata apropiere a Primariei, pe faleza Dunarii, langa esplanada cu fantani arteziene. Amplasamentul excelent, atmosfera intima si serviciile impecabile - totul in conditiile unui raport echilibrat calitate-pret - sunt argumente de netagaduit pentru orice calator, fie el turist sau om de afaceri, sa se felicite pentru alegerea facuta! O echipa de profesionisti vegheaza clipa de clipa ca orice client sa fie incantat ca a venit la Hotel Belvedere! 
Hotelul a fost construit intre anii 1984 - 1986 intr-un stil arhitectural deosebit. Cladirea are, din patru etaje cu retrageri gabaritice, parter, subsol tehnic si subsol general.Cele patru etaje sunt destinate cazarii. La parter, din holul hotelului se poate intra intr-un restaurant modern. La demisol este amplasat barul de zi. Atat restaurantul cat si barul dispun de terase cu vedere la Dunare, extrem de cautate in sezonul cald. 
Hotelul Belvedere apartine Societatii Comerciale Belvedere S.A. Braila. Obiectivul asumat al actionarilor societatii este acela de a oferi clientilor Hotelului Belvedere un grad de confort superior conditiilor de baza impuse de clasificare (3 stele), tradus in modernitate, functionalitate, eleganta si servicii impecabile. Pentru indeplinirea acestui obiectiv este in plina desfasurare un program sustinut de investitii, majoritatea spatiilor de cazare si restaurantul hotelului trecand deja prin acest proces de modernizare.
2. Localizare
Orasul Braila, resedinta judetului Braila, este situat in sud-estul Romaniei, pe Drumul National 2B si pe ruta feroviara Bucuresti-Galati.
Hotelul Belvedere este amplasat in centrul municipiului Braila, pe faleza Dunarii, in imediata apropiere a Primariei si a sediului Ministerului de Finante al judetului Braila. Adresa unde situat Hotel Belvedere este: P-ta Independentei nr. 1, Braila.
Amplasamentul este intr-o zona cu o mare aglomerare urbana in centrul nou al orasului, unde exista o serie de obiective sociale, culturale si turistice.
3. Cazare
Hotelul Belvedere are o capacitate de cazare cu 104 locuri dispuse in 52 de camere (39 camere duble, 10 camere pat matrimonial si 3 apartamente). Camerele va ofera intreg confortul dorit prin intermediul urmatoarelor dotari: acces internet gratuit, climatizare, inchideri geam termopan, acces pe baza de cartela, televiziune prin cablu, televizor color, telefon, frigider, mobilier nou, baie cu cada, complet reutilata.
Apartamentele sunt formate din dormitor, sufragerie, baie si hol de acces. Gradul de dotare si confort al celor trei apartamente este unul deosebit de ridicat.
4. Facilitati
Hotel Belvedere considera ca este premiat cu un titlu de glorie de fiecare data cand un zambet de multumire apare pe fata unui client, multumit ca cele mai exigente dorinte ale sale au fost satisfacute. 
Tocmai de aceea lista facilitatilor oferite va ramane mereu deschisa:
- Parcare gratuita;
- Sali de protocol, avand acceasi nota de eleganta ca si spatiile de cazare: 
- sala de conferinte cu capacitate maxima 130 locuri;
- sala dedicata intalnirilor de afaceri; 
- Restaurant: 
- este genul clasic, de categoria I, cu o linie moderna a finisajelor;
- este dotat cu aer conditionat si dispune de o terasa cu vedere superba la Dunare, ambianta placuta si intimitatea caracterizeaza restaurantul iar atmosfera este intretinuta de o formatie angajata permanent; 
- are o singura sala de consumatie de 160 locuri si un bar propriu;
- dispune de doua sali de protocol cu 24 locuri la parter;
- bucataria Hotelului Belvedere este una dintre cele mai bune din Braila, oras cu o bogata traditie culinara; meniul satisface toate gusturile prin produsele culinare variate - de la specialitati din bucataria traditionala romanesca la retete celebre din bucataria internationala;
- este locatia perfecta pentru organizarea unei petreceri;
- se pot rezerva locuri;
Bar:
- este dotat cu aer conditionat si dispune de o terasa larga cu vedere superba la Dunare, foarte cautata in sezonul cald;
- este foarte apropiat de faleza (circa 50 m) si de debarcaderul existent chiar in dreptul hotelului (debarcader la care este ancorat, in mod uzual, un vaporas), iar vederea de ansamblu astfel creata are un
farmec aparte; 
- este un loc minunat pentru a iesi cu prietenii pentru a petrece cateva ore de relaxare si distractie;


Fisiere in arhiva (1):

  • Hotel Restaurant Belvedere Strategie de Schimbare Organizationala.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!