Statistică

Previzualizare referat:

Extras din referat:

UPU unitate preluare urgente Ort ortopedie ATI sectia de anestezie si terapie intensiva (reanimare) CD cardiologie Chir chirurgie Ger geriatrie SBC sectia de boli contagioase Onco oncologie C. Onco cabinet oncologie OG ginecologie Neuro neurologie DV dermato-venerologie Ch. Pl. chirurgie plastica ORL Oto-rino-laringologie Oft oftalmologie Pe data de 1 mai au fost recoltate in total 45 analize ?10. 4% Pe data de 2 mai au fost recoltate in total 42 analize ?9, 7 % Pe data de 3 mai au fost recoltate in total 72 analize ? 16, 7 % Pe data de 4 mai au fost recoltate in total 75 analize ? 17, 4 % Pe data de 5 mai au fost recoltate in total 86 analize ? 20, 0 % Pe data de 6 mai au fost recoltate in total 61 analize ? 14, 2 % Pe data de 7 mai au fost recoltate in total 48 analize ? 11, 1 % In total, in saptamana 1-7 mai, au fost recoltate 429 analize.

? Diagrama facuta pe baza numarului de pacienti Observam ca cei mai multi pacienti dintr-o sectie au fost la de pediatrie, urmatorii au fost la UPU, apoi la Med.

Intre 1 si 7 mai 2005 la pediatrie au fost recoltate urmatoarele analize: Observam ca rezultate cel mai apropiate de valoarea medie au fost recoltate in ziua de 1 mai si cel mai departe in ziua de 6 mai.

Valorile sub medie s-au inregistrat in zilele de 1, 2, 3 si 4 mai.

Valorile deasupra mediei au fost inregistrate in zilele de 5, 6 si 7 mai.

-05 Intre 1 si 7 mai, la UPU situatia a fost urmatoarea: In perioada 1-7 mai, la medicala au fost recoltate urmatoarele analize: Daca privim ultimul grafic, observam ca pe data de 3 mai numarul de pacienti a fost mult peste medie, iar pe 1 mai a fost mult sub medie. Media este de 6, 4 pacienti / zi.

La laboratorul de urgente vin oamenii ale caror afectiuni au debutat brusc, sau care au neglijat afectiunile si aceasta au ajuns intr-un stadiu avansat.

Concluzii: In zilele de sarbatoare (1 mai, 2 mai) si in weekend (6 mai, 7 mai) , numarul pacientilor este mai mic decat in zilele lucratoare. Sunt destul de multi pacienti la sectia de pediatrie, ceea ce inseamna ca foarte multi pacienti sunt copii, lucru care poate fi partial evitat daca parintii lor nu ar neglija nici cele mai mici semne ale afectiunilor.

In zilele de sarbatoare oamenii nu au avut o alimentatie corecta. Efectele negative au inceput sa apara dupa cateva zile, de aceea numarul de pacienti a crescut in zilele urmatoare.

Oamenii ar trebui sa isi faca periodic controale medicale pentru a fi siguri de starea lor de sanatate.

...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Statistica - Varianta 1
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
496 cuvinte
Nr caractere:
3 150 caractere
Marime:
55.82KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Statistică
Tag-uri:
statistici, date
Predat:
la gimnaziu
Sus!