Sondajul Simplu Aleator Repetat

Extras din referat Cum descarc?

Cercetarile de piata sunt principalul tip de activitate prin care o firma obtine date specifice sistemului ei informational de marketing si include acele investigatii, colectari de date si analize realizate prin aplicarea metodelor si procedeelor stiintifice, in vederea procurarii informatiilor destinate rezolvarii problemelor de marketing.
Sondajul sau selectia statistica este o metoda partiala de observare statistica, din ce in ce mai larg utilizata in cercetarile  statistice moderne. Sondajul se foloseste pentru a inlocui o observare totala, de mare amploare, mai dificil de realizat, care presupune angajarea unor cheltuieli ridicate de resurse materiale, financiare si umane.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sondajul Simplu Aleator Repetat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

Kotler, Philip Marketing de la A la Z: 80 de concepte pe care 
trebuie sa le cunoasca orice manager.
Gheorghe Savoiu Statistica - un mod stiintific de gandire.


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!