Model de problemă tipică privind memoria

Extras din referat Cum descarc?

Cele mai intalnite design-uri de cercetare experimentala utilizeaza una dintre urmatoarele patru forme de analiza dispersionala:
- ANOVA simpla (unifactoriala, o cale)
- ANOVA cu masuratori repetate,
- ANOVA factoriala (ex. Bifactoriala, doua cai)
- ANOVA mixta
Anova factoriala este un model mai complex, fara un echivalent direct in cazul testelor t. Anova factoriala se distinge prin faptul ca vor fi testate efectele mai multor variabile independente (factori) asupra unei singure variabile dependente, precum in cazul unui design factorial.
Exista mai multe avantaje in utilizarea unui design experimental factorial. Un prim castig este dat de un control eficient al unor variabile de interes, care in anova simpla sunt excluse din studiu. Un alt avantaj consta in eficienta studiului, deoarece doua sau mai multe variabile independente sunt analizate simultan, fiind extrase informatii referitoare atat la fiecare factor in parte, cat si la interactiunea dintre acestia, vizand influenta comuna asupra VD.


Fisiere in arhiva (1):

  • Model de Problema Tipica Privind Memoria.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!