Calcularea si Interpretarea Intensitatii Legaturii dintre 2 Caracteristici

Extras din referat Cum descarc?

Punctul1
Am ales din Anuarul statistic 2 caracteristici ( respectiv, numarul medicilor si personalul mediu sanitar) care se afla intr-o anumita relatie de interdependenta, pentru care exista minim 10 perechi de valori. 
Ne propunem sa gasim modelul ce caracterizeaza cel mai bine legaturile dintre cele doua variabile alese si sa estimam o variabila in functie de cealalta pe baza ecuatiei de regresie.
Vom calcula si interpreta intensitatea legaturii atat pe baza graficului cat si cu ajutorul indicatorilor adecvati, testami semnificatia indicatorului calculat.


Fisiere in arhiva (1):

  • Calcularea si Interpretarea Intensitatii Legaturii dintre 2 Caracteristici.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!